Merhabalar yeni evimize kombi alacağız. Ev 120 mt2 batı cepheli yerden ısıtmalı garaj üstünde (1. Kat yüksekliğinde). Yaptığım araştırmalarıma göre 24 kw bir kombi yeterli ancak marka model konusunda karar veremedim. İç malzemesi tamamen metal olanlar öneriliyor ancak kaliteli olarak bildiğimiz Bosch, buderus markalarının içi kompozit plastikten yapılmış. İnternette çoğu usta baymak duotec öneriyor ancak şu an kasım indirimleri ile bosch condens 1200 de duotec ile aynı fiyatlara gelmiş durumda. Bu şartlarda hangi kombiyi seçmeliyim. 27bin tlye kadar çıkabilirim ancak 22 binlik kombi de işimi görecekse daha fazla para vermek istemem. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Kablonet İkinci Odada İnternet Bağlantısı
Herkese merhabalar. Kablonet internet kullanmaktayım. İlk kurulum yapılırken interneti ve uydu hattını farklı odalara bağlatmıştım. Playstation aldığım için kendim uğraşarak interneti ve uyduyu aynı odaya taşıdım ancak bu seferde bilgisayarımda kablolu internet bağlantısı kalmadı. Bilgisayarın bulunduğu odada da kablolu internet bağlantısı olsun istiyorum. Anahattan gelen kabloyu splitter ile ikiye ayırarak ikinci odaya internet bağlantısı verebilir miyim? Aynı modemden almam gerekir mi yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
[ARTIFACTING] OYUN OYNARKEN GRAFİKLER BOZULUYOR
|
OFİS İÇİN YAZICI TAVSİYESİ
|
|
|
|
|
Laptop Mikrofon Harici / Dahili Ses Sorunu
|
TOSHIBA SATELLITE S50-B-120 EKRAN KARTI SORUNU
|
mae |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.104 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware