Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 199 (Bu ay: 2)
Ben her sabah 11'de muz yerim. Sınavda da yiyebilir miyim izin verirler mi?
ders ders yazabilir misiniz?
URUK HAI ANMA TÖRENİ
Uzun süredie Uruk Hai abimizden haber alamıyoruz. Ben maalesef onun bu fani dünyadan ayrıldığını cennette jinekolog olmak için ahirette tıp eğitimi aldığını düşünüyorum kendilerine sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.
Fakat sadece lafla saygı göstermek bana uymaz. Her zaman davranışlarıma bunu yansıtmışımdır. Hatta çok sevdiğim bir söz var "action speaks louder than words" derler. Bu bağlamda bugün akşam Şişli Cami hocası Hüseyin hocayı aradım. Ve böyle böyle anlattım. Sağolsun kabul etti.
Uruk vefat etmemiş olsa bile biz yine forumdan ayrılışını böyle analım istiyorum. Ve bana yardım etmek isteyen 3 kişiyle de Uruk için diş şeklinde helva ekmek dağıtmak istiyorum.
Hepiniz davetlisiniz.
Üniversite edebiyattan anlayan
Midterme girecek bir arkadaşım var yardımcı olmak isteyen dm den yazsın
Arkadaşlar yaklaşıl bir aydır sınıftanbir kızla konuşuyordum. Hedeflerimi biliyor mühendis olmak istiyorum. Şu anki netlerim de baya iyi görünüyor 5k için umut var.
Dün ben bu kıza açıldım tamam ama dedi ben mühendisle evlenmek istiyorum benim sevgilim illa tıp okuyacak doktor olacak dedi.
Ne yapmam lazım kafam çok karışık. Şimdi tıp yazsam yazarım da Ankaratıplı'nın bu hali beni çok endişelendiriyor. Onun gibi olmak istemiyorum.
Dün açtım chegg i
pata pata her soruyu işaretledim 100 aga
Ünilerin açılmadığı iyi oldu
Hiç çalışmadan chegg le 4 ortalama yaptım ehehehehe
Sene sonu şöyle 300 bine girsem de
içkili karılı kızlı parti versem
Ugandalı Yaman
Ağlayıp durmana sinir oluyom. Ya adam gibi çalış ya da git sanayide çalış senin gibi ağlak tipleri tokatlayasım geliyo. Sana Uganda'dan iki tane işlerinde "Aktif" olan arkadaş bulurum. Onların yaptıkları davranışlar sonucu ağlamaya başlarsın.
Gerçek bir motivasyon konuşması örneği arkadaşlar. Eğer kendinizde çalışma isteği bulamıyorsanız benim size Uganda'dan iki tane Aktif bulacağımı hayal edin
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.071
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.658 (Bu ay: 301)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.462 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar