Xiaomi youtube siyah beyaz!!
Xiaomi redmi note 10 s yurt dişi (kaçak imei) telefonumuzun ekrani kullanirken normal renkli ama youtube girince hemen siyah beyaz oluyor. Birkaç çozum videosu izledim ama bu telefon android 13 menude izledigim videolardaki adimlari goremedim. Yardimci olur musunuz cocuklar bi haftadir siyah beyaz cizgi film izliyo :-)
PS2 chip mi? Usb uzerinden mi?
Arkadaslar elimde orjinal ps2 var acilmamis. Memory kartim da yok.
Orjinal oyun bulmak zor ve pahali. O yuzden ben buna chip mi attirayim?
Yoksa
Memory card i program atip flash bellege de oyun atilip oynaniyormuş
Hangisini yaptirmak daha mantikli
Ankarada rifat okatar isimli bir satici (sahibinden sitesinden iletisime gectim)
Chip 150 tl ye takacak + gel git kargo ucreti
Memory card + 32 gb flash bellek oyunlu. 300 lira dedi
Ne yapmami onerirsiniz
SAMSUNG A33 MÜ A52 Mİ???
Arkadaşlar iki telde ayni fiyatlarda sayilir sizce hangisini secmeliyim? Indirimli kampanyali bi site de onerirseniz sevinirim
SAMSUNG M22 @ A22 ???
Arkadaslar M22 128 gb 2946 lira A22 64gb turkcell pasajda 3090 lira o da axcess chip ile 2940 liraya geliyor. (Pasajda m22 yok) simdi a22 daha şık ois var jireskop var M22 de 128gb var ama A22 64gb hangisini secmeliyim bugun aksama kadar almam gerek ne dersiniz (her telefonumu en az 4 yil kullaniyorum)
GM 8 ORJİNAL BATARYA
Arkadaslar orjinal batarya nerden bulabilirim telpanin sitesinde gozukmuyor, gmweb.tr diye bi sitede var ama o nada sikayet var com da hep dolandirici yazmişlar.
Cosmos un yeni dunyalar isim li 2. Sezon belgeselini nerden izleyebilirim arkadaslar
|
Pandemi donemi Osym burosu calisma saatleri
|
YURT DIŞI KPSS BAŞVURUSU YARDİM
|
Hangi kaynaklari almaliyim??
|
Haddinden fazla yükselen kişi, feleğin gözüne batar imiş. Her kim ki dünyada keskindir dişi, mutlak bir belaya çatar imiş. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 734
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 61.143 (Bu ay: 724)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası