Merhabalar,
2-3 ay önce 350 lira gibi bir fiyata Razer Deathadder Essential aldım, hasır kumaş kaplamalı kablosunun olması bir de orta tekerleğin geniş rahat tıklanacak olması kriterlerim arasındaydı.
Fakat kronik bir problem ortaya çıktı. Orta tekerlekle sayfaları aşağı scroll ederken 2-3 turda bir yukarı atıyor ya da tam tersi yukarı doğru yuvarlarken birden aşağı atıveriyor.
Control Panel'den farenin tekerlek hızını düşürmeyi önermişler, denedim olmadı, youtube'da videolar var fareyi söküp bakıyorlar, bu sabah söktüm taktım bir şey değişmedi.
Bu problemi yaşayan ya da nasıl çözebileceğimi bilen var mı?
Fare şu sıralar 500 lira falan almayın derim. Bu problem dışında sıkıntısı yok ama güzel fare.
Samsung A23 6GB 128GB vs Xiaomi Note 11 6GB 128GB
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım fiyatları da birbirine yakın Xiaomi biraz daha ucuz, sizce hangisini almalıyım?
Daha uygun bir öneriniz varsa ona da açığım. Bir de internetten sipariş verirsem kutusu dahi ambalajlı mı olur yoksa kutusu açılmış mı olur önceden?
Teşekkürler
Elektrohobi için röle, pertinaks kart, havya
Merhabalar,
Hobi için Tübitak'ın 2008 basımı elektronik kitabındaki devreleri yapacagım basit devreler. Ama bunun için bir malzeme listesi vermiş. Google'da ilk çıkan komponent sitesinden çoğu şeyi bulabildim ama
12 V, çift kontak 280ohm röle,
pizoelektrik ses üreteci,
36 bakır yol x 50 delik pertinaks (2,54mm aralıklı)kart bulamadım nereden bulabilirim
ve bu işe baslangıc için ilk calıstırdıgımda bozulmayacak fiyat performans öğrenci işi kalem havya önerilerinizi bekliyorum.
12 V çift kontak röle bulabiliyorum ama direncini yazmamışlar, datasheetlerden coil resistance 300ohm olan bi tane buldum o da ona mı ait gerçek bir bilgi midir bilemiyorum.
Kasayı başlatıyorum kapanıp açılıyor PC başlamıyor
[DHVIDEO=64980]
Videodaki gibi kasayı başlatınca açmaya çalısıyor tekrar kapanıyor tekrar acılıyor tekrar kapanıyor PC baslatmıyor. Sizce neden olabilir?
Bedelli ücretimi yatırırken Ziraat Mobil hata veriyor.
Arkadaşlar 20 Mayısta başvurumu yaptım. Başvurudan itibaren 2 ay süremiz var ve 30 Haziran akşam 18.00'e kadar güncel ücretten yatırma şansımız varken Ziraat Mobil'de muhasebat ödemelerinden ödemeye çalışırken faturanızın süresi sona erdi falan diye hata veriyor işleminiz gerçekleştiremiyor diyor. Yaşayan var mı? Sinir stres oldum.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.162 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 371 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic