Boynerden 190 liraya güzel bir benetton ayakkabı siparişi verdim 25 gün sonra arayıp ürün kontrol sürecinden geçemediği için tedarik edemiyoruz para iadesi yapalım diyor. Zaten herşeyin fiyatı hayvan gibi artıyor benim gibi bisürü kişinin parasını toplayıp yüksek faizde değerlendiriyorsun sonra da aynı tutarda iade yapalım diyorsun. Ayakkabıyı şuan 289 a satıyor, ben de dedim 289 lira para iadesi yaparsanız kabul ederim yoksa etmiyorum. THH ye başvurdum inşallah sonuç çıkar.
BTK Şikayet Sistemi TTneti Koruyor Galiba
ttnet şikayet edeyim dedim ama hizmet numarasını bir türlü giremiyorum. başka bir firma seçince girmeye izin veriyor resimlerdeki gibi.
Ziraat Kredisi Geri Ödeme Yöntemi
Merhaba, ziraatten kredi çekmiştim tc no ve telefonla çektiğim için hesapno ve iban bilmiyorum ve bankaya telefonla ulaşmak imkansız. şubeye gitmeden telefona ziraat uygulamasını indiriyorsunuz, nfc özelliği olması lazım, iphone larda da oluyor. sonra yeni çipli kimliğinizle yeni internet müşterisi girişi yapıp iban no öğreniyorsunuz. hesabınıza para aktardığınızda kredi ödemesini otomatik çekiyor.
Merhaba, ikinci el superonline çıkışlı bu modemi almıştım, ttnet kullandığım için(malesef) bu modemin arayüz ayarlarından kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmek gerekiyor çünkü çok yüksek ping değerleri çıkıyordu, şimdi 10 ms falan çıkıyor. Resimdeki arayüz ayarına(192.168.1.1) girip düzenleye tıkladığınızda değişimi gerçekleştirebilirsiniz.
Görev Çubuğundaki Simgeler Çook Geniş SS
Bunları nasıl normal insan boyutuna getirebilirim? görev çubuğu özelleştirde yok bu ayar.
4G İnternet Paylaşımı Hız Testi Sonucu
Telefonun 4g internetini laptopa paylaştım speedtest den hız testi yapayım dedim çıkan rakam aşırı düşük , neden bu kadar düşük çıkmıştır sizce? Turkcell kullanıyorum.
Reebok Bile Üçkağıtçılık Peşinde
Reebok sitesinde dün 99 a satılan ayakkabıyı 200 e çıkarmışlar. Sorun yok tamam da 249 un üstünü çizip satıyordun dün, şimdi 599 un üstünü çizip satıyorsun. Uluslararası firmalar bile bu ülkede üçkağıtçılık yapabiliyor aq. Bunları tic. bakanlığına şikayet edelim mi?
En İyi İnternet Kampanyası
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 14.375 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar