İyi günler, yıllardır Turk Telekom ADSL aboneliği kullanıyordum. Geçen gün taahhütün bitmesiyle birlikte aboneliğimi sonlandırdım, ihtiyacım kalmadığı için sabit hattıda kapattırdım. Şimdi ise mevcut ISS lerden birinde abonelik açmak istiyorum. Öğrenmek istediğim aktivasyon ücreti ve kurulum ücreti alıyorlar. Biz daha önceden ADSL kullandığımız için şimdi ekstra kablolama cihaz takma gibi şeyler yapacaklar mı? Yani sonuçta telefon devre dışı artık o telefonun yerine başka bir şey takıyorlar mı? Bu arada ''Girmiş olduğunuz adreste 64 MBPS VDSL internet hizmeti bulunmaktadır.'' yazıyor sitelerde sorguladığımda. Modemimde VDSL modem. Bunun haricinde kurulum olarak sadece kullanıcı adı ve şifre olayıysa onu bende yapabilirim.
AkSigorta'yı tavsiye etmiyorum
Merhaba, buradaki arkadaşlara kendi yaşadığımız bir tecrübeyi aktaracağım. Yazacaklarım hırsla, müşteri kaybettireyim mantığıyla değil, bir kişiyi dahi olsa kurtarabilmektir. Neredeyse bir ay önce ana caddede biz ilerlerken yan sokaktan bir bayan sürücü kontrolsüz bir şekilde hiç frene basmaksızın soldan iki kapımıza vurdu. Kadın yüzde yüz haksız olmasına rağmen orada bulunan minibüsün görüşünü engellediğini vs. söyledi. Bizde polis çağırdık, kadına yüzde 75, orada bulunan park halindeki minibüse yüzde 25 kusur yazdı. Buraya kadar her şey normal, kazadır olur. Kadının sigortası sompo japan sigorta, minibüsünki ise aksigorta. Bu arada bizim araçta aksigorta ve kaskolu. Arabayı bizim istediğimiz bir kaportacıya bıraktık ve sompo japan haklı olarak biz sadece yüzde 75'ini karşılarız, geri kalan kısmı öteki sigorta şirketi karşılar dedi. Gel gelelim bu aksigorta denen şirket hiçbir şekilde ödeme yapmayacaklarını, polis tutanağınıda geçerli bir evrak olarak görmediklerini söylediler. Burda resmi bir evrağı geçerli görmemeleri çok anarşik bir tutum. Hadi bunlarında hepsine eyvallah. İşin asıl saçma durumu; aracımızda kaza öncesinde hiçbir tramer kaydı yokken ve kaportacı ekspere 6bin civarlı bir miktar söylemişken şu an araçta 12bin küsür hasar kaydı gözüküyor. Yani sompo japan hasarın yüzde 75'ini girmemiş, yüzde 100'ünü girmiş ve daha da vahimi aksigorta hiçbir yüzde 25'lik ödemeyi kabul etmemişken birde üstüne tramerde yüzde yüz hasarı girmiş. Bu nasıl bir saçmalıksa tam bi hayrından umutsuzum getirme bari şerrini durumuna düştük. İşin sonucunda aksigorta denen şirket, resmi evrağı(polis tutanağı) geçerli görmüyor, üzerine düşen yüzde 25'lik hasarı karşılamıyor ve utanmadan bizim aracın tramerine yüzde yüz miktarın tamamını giriyor. Biraz araştırıncada avukatlar, şikayetvar'daki yorumlar olarak herkes aksigorta'dan para almanın domuzdan kıl koparmakla aynı olduğunu belirtiyorlar. Biz haklıyız eninde sonunda hakettiğimizi alacağız, bir sonraki trafik sigortanızda en azından bir seçeneğin elenmesini sağladığımı düşünüyorum yinede takdir sizin...
Akıllı Cihaz Yenileme Hk.
|
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.429 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar