Sistem iyimi ?
Evet arkadaşlar forum kullanma konusunda fazla uzman değilim o yüzden bu yazıyı doğru yere mi açıyorum onu da bilmiyorum bir kusurumuz varsa konuyla ilgili affola.
Bugün itibariyle bütçemi zorlayıp kendimce çok sağlam bir sistem topladım.Yıllardır oyun oynarım bilgisayar kullanırım ama sistem toplama konusunda çokta fazla uzman değilim.Başkalarının da yardımıyla birlikte iyi bir sistem topladım ama burada bu konuyla ilgili daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır diyerekten aldığım sistemin parçalarını yazıp önerilerinizi almak istiyorum.Parçalar arasında uyumsuzluk veya bu buna olmamış bunda sıkıntı var diyebileceğiniz birşey varmıdır merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
AMD Ryzen 7 9700X 3.8GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 4nm Tray İşlemci
MSI PRO B650M-B 6800MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI M.2 HDMI VGA USB 3.2 mATX Anakart
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6000MHz CL30 DDR5 XMP Siyah Dual Kit Ram
GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti Gaming OC V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
VENTO VG22AL 850W Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Tower Kasa + FSP HD2-850W GEN5 PSU
GameBooster INFINITY 360 Black Edition ARGB 360mm Sıvı Soğutucu
Kingston 1TB NV3 Gen4x4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 4000MB Yazma)
Evet arkadaşlar sistem böyle.Monitör olarak daha önceden Aoc marka 31inç 180hz 2k olarak almıştım indirimde denk getirip.Klavye mouse kulaklık gibi parçalar zaten daha önceden kullandığım hala sağlam olan şeyler olduğu için onları şuanlık yenilemedim eskilerini kullanmaya devam bir süre.Sistemi tamamen oyun oynama amaçlı aldım bilgisayarda oyun oynamaktan başka bi işim olmuyor zaten.Bi sorun sıkıntı yaşamadan oynayabilir miyim parçalar arasında bi uyumsuzluk varmıdır merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar herkese.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 241 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun