NBA2K21'de PRACTICE MODE
İyi günler.
NBA2K21'de antrenman modu var mıdır acaba? Şut çalışması yapmak istiyorum fakat botlarla uğraşmak istemiyorum.
Arduino devresi için gerekli pil sayısı
İyi akşamlar öncelikle.
2WD bir aracım var ve bunu Bluetooth ile kontrol edeceğim. Motor sürücüsü, Arduino ve HC06 var elimde. 18650 - 3.7v - 2500mAh pil kullanmak istiyorum. 2 tanesi yeterli midir yoksa 3 tane mi kullanmalıyım? Pilleri seri bağlayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Komagene çiğ köfte sosu hakkında
Herkese iyi geceler dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi, Komagene çiğ köfte sosu yapmak istiyorum. Aramızda Komagene bayisi olan ya da evinde Komagene çiğ köfte sosu bulunan üyemiz var mıdır? Ondan bir ricam olacaktı da.
Herkese iyi akşamlar dilerim.
G502 Mouse'umun orta tekerleği bazen hiç basmıyor bazen de çoklu basıyor ve skatezleri kenardan hafif kalktı. Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı ve Logitech'e yazmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Önceden tecrübe edenler bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
C# ile ilgili bir sorunum var.
Hoca "Resim üzerine bir noktaya tıklansın. Ardından ikinci noktaya tıklandığında resmin o noktası yeni yerine gelecek şekilde resmi taşıyın." şöyle bir açıklama yapmış. Ödevimi yapın gibisinden bir şey söylemiyorum asla. Picturebox içinde bunu nasıl yapabilirim? Mantığını anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Aux kablosu yapmak istiyorum
Öncelikle iyi günler dilerim herkese. Aux kablosu yapmak istiyorum araba için. L, R, Ground olmak üzere 3 kabloya ihtiyacım var. Jak'ı buldum o tamam fakat kabloyu ne tür bir kablo almam lazım? Lehim yapacağım için haliyle dayanıklı olması lazım. Elektrikçiye gittiğimde ne söylemem lazım. Bilgilendirebilir misiniz?
Herkese iyi geceler dilerim, bu boşlukta bir enstrüman öğreneyim dedim ve boşta duran gitar aklıma geldi. Kursa gitmeden Youtube'dan izleyerek başladım ilk önce. (Herhangi önereceğiniz kanal varsa onlara açığım. Şu kanal kesin sana öğretir dediğiniz varsa buyrun.) Sıkıntıma gelmek istiyorum, günlük hayatta serçe parmağımızı diğer parmaklar gibi kullanmadığımızdan paslı şu an. Elimin büyük olmasına rağmen 4.perdeye ulaşmıyor. Farklı bir egzersizi var mı bunun?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
ACCESS POINT HAKKINDA
İyi günler diliyorum hepinize öncelikle. İnternet sağlayıcım Turkcell Superonline ve ZTE markalı modemi var. Bu modeme bağlıyken asla VPN erişimi yapamıyorum ve Statik IP de değiştiremiyorum. Eski modem ile Access Point yapayım düşünüyorum ama şu sıkıntı var eski Modemim ADSL modem. Bunu yapmama imkan var mı?
Peugeot 407 Aux
|
Led ampuller
|
İlgi Alanları: Basketbol

Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.033 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware