Apple kilidi nasıl açılır?
|
Merhaba arkadaşlar,
Annemin telefonu bozuldu kendisine yeni bir telefon alacağız. Bundan önce kullandığı Realme C21'di. Boyutu 6.5 inçti ve çok rahatsız ediyordu kullanımı. Boyutu ufak, genel kullanım alanı facebook insta wp twitter olacak ondan çok maliyetli olmasın.
Buna göre bir telefon önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.
Sistem yükseltme tavsiyesi | CS2
Merhaba arkadaşlar,
Yıllar önce online oynadığım 1-2 oyun bir de sürekli oynadığım CS:GO vardı. Zaman içinde bıraktım, şimdi CS2'ye başlamak istiyorum ancak sistem belki de 10 yıllık olduğu için kaldırmıyor. Açılıyor ama kasım kasım kasılıyor oyun. Şu sisteme bir ekran kartı vs. takviyesi ile CS2'yi idare edecek seviyede kurtarıp oynayabilir miyim?
Eğer kurtarırsa ne önerirsiniz?
Intel H61 Anakart
Intel Core i5 3350P İşlemci
8GB 800 mhz Ram
GeForce GT 640 3GB 192bit Ekran Kartı
Laptop önerisi
Whatsapp yedeklerin kaybolması sorunu
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce telefonum suya temas ettiği için bozuldu tamir de olmadı. Devamında eski bir telefonu kullanmaya başladım geçici olarak, bu telefonda başka bir google hesabı açıkken whatsapp indirdim, giriş yaptım ve devamında yedekleri sorduğu ekranda "farklı google hesabı" kısmını seçip kendi hesabıma girdim ancak yedekler yüklenemedi dedi. Birkaç gün böyle kullandım sonra yedeklerimi yüklemek için whatsapp'ı komple kaldırıp tekrar kurdum, yedek buldu, yükledi ama sadece bu eski telefona kurduktan sonraki mesaj ve fotoğrafları yedeklemiş. Yani 5-6 yıllık tüm mesajlarım ve fotoğraflarım gitti. Daha önce de böyle bir şey yaşamıştım 5-6 sene önce şimdi yine aynısı oldu. İnternette de bir çözüm bulamadım, Google Drive'da daha eski tarihte oluşturulmuş bir yedeği nasıl bulup kullanabilirim. Bu meret her gece yedekleme yapıyor saat 2'de, ama telefon mefta olunca da tüm yedeklerim çöp olup gidiyor ne biçim iştir anlamadım. Bilen eden, daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun.
Firefox sayfa içeriğinin görüntülenememesi sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 6-7 aydır devam eden bir sorunum var. Belli başlı sayfaların içeriği Firefox'da görünmüyor. Beni en çok etkileyen ise iş için kullandığım bir sitenin bu şekilde olması. Bundan dolayı 2 tarayıcı kullanmak zorunda kalıyorum. Aynı sayfanın Chrome'daki hali ile Firefox'taki hali aşağıdaki görsellerde var. Firefox'da tüm eklentileri kaldırdım, tarayıcıyı sıfırlayıp yeniledim, silip baştan yükledim ama hiçbir şekilde değişmedi. Herhangi bir fikri olan var mıdır?
Chrome;
Firefox;
Klasörde değişiklik-düzenleme yapamıyorum
Merhaba arkadaşlar ofiste 6-7 adet bilgisayar kullanıyoruz, dün bilgisayarımın Belgelerim klasörünü ortak hale getirdim ve kullandığımız verileri - yedekleri oraya atıp herkesin kullanımına açtım. Ancak şu an ne ben ne de başka hiç kimse bu ortak klasörde ne bir dosyayı değiştirebiliyor ne de oraya bir dosya kopyalayıp atabiliyor. Dün böyle bir sorun yoktu.
Şu şekilde, "Eylemi gerçekleştirmek için izne gereksinimiz var" gibi bir hata veriyor.
Şu şekilde herkese tam denetim izni de verdim ama yine aynı.
Sahiplik ve diğer izin yetkilerinin değiştirilmesi gerektiği yazıyordu internette, onu yapayım dedim. Bu sefer de aşağıdaki gibi bir hata verdi, yardımcı olur musunuz?
Şarjı hatalı göstermesi
Arkadaşlar merhaba,
LG G6 telefonum var bir telefoncuda yan sanayi batarya taktırdım. Yaklaşık 4.5 - 5 saat ekran süresi veriyor, benim için gayet iyi çünkü 3 saatlere düşmüştüm orijinal bataryada ve telefon çok kasıyordu. Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki batarya göstergesi hatalı, örnek telefonu şarjdan çektim bataryam %100 oradan %50-60 civarına kadar epey yavaş iniyor, ordan sonra hızlanıp 1 saat içinde %5'e kadar düşüyor ve %5'den sonra bildiğiniz telefonun şarjı bitmiyor. Aşağıda şarj grafiğini atıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim, fikri olan var mıdır? Batarya kalibrasyonu yapmaya çalıştım, telefonun şarjı bitene kadar kullanıp sonra fullenene kadar şarjda bırakmak vs. ama çözüm olmadı.
Batarya tam şarj edildikten sonra;
Batarya %5'e düştüğünde > 3 Saat 8 Dakika Ekran Süresi
Batarya %5'den 0'a > 4 saat 45 dakika şarj süresi
Yani %5'den telefon kapanana kadar 1.5 saatten fazla ekran süresi verdi telefon. Güç tasarrufu da kapalıydı.
Grafiği de aşağıda.
Mobil Ağ Beklemede'nin şarjı sömürmesi
Arkadaşlar merhaba,
Lg G6 Telefonuma bir telefoncuda yan sanayi batarya taktırdım. Telefonu şarjdan çektiğimde neredeyse yarım saat 40 dakika şarj hiç gitmiyor ama ondan sonra su gibi akıyor. Bir de en çok şarj yiyenlere baktığımda hep en başlarda "Mobil Ağ Beklemede" geliyor. %20'lerin üstünde şarjı bu yiyor. Ekrandan ve uygulamalardan daha çok yiyor.
Bir arkadaşımın dediği geldi aklıma, telefoncuların telefon tamir ederken antenini çaldığına ilişkin. Altın oluyormuş dediğine göre. Açıkçası telefoncudan geldiğinden beri ara ara çekmesinde de sıkıntı yaşıyorum. Bazen aradığım kişi müsait yerde de olsa arayamadığım oluyor, ya da biri beni aradığında ulaşılamıyor dediği oluyor. "Mobil Ağ Beklemede" kaleminin en çok şarj yiyen kalem olması da işkillendirdi iyice. Taktığı çakma anten iyi çekmediği için sürekli bağlanmaya çalışıyor da ondan mı şarj gidiyor acaba. Böyle bir şey varsa nasıl tespit edebilirim? Bir önerisi olan var mı acaba?
Windows 10'larda döküm alma sorunu
Merhaba arkadaşlar, ufak bir ofisimiz var 7-8 bilgisayar var ve hepsi tek yazıcıya bağlı. Windows 7 ve XP olan bilgisayarlardan sorunsuz döküm alınabiliyor. Ancak Windows 10 yüklü olan bilgisayarlarda 20 sayfanın üzerinde döküm alınca, ilk 20 sayfayı döküyor sonrasında ise hata veriyor. Fotoğraftaki gibi error veriyor ve daha da dökmüyor. Sebebi ne olabilir arkadaşlar.
Yazıcı; Kyocera M3040Dn
Later's better than never |
Son Giriş: 41 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 841
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 40.695 (Bu ay: 1.056)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 294 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware