Merhaba arkadaşlar msi pavilion 15 cb006nt modeli laptopum var. 2 gün önce bataryası şişti ve kasadan gözle görülür şekilde görünüyordu. Yeni orjinal batarya aldım. İçinde kablo vb yok. Direkt oturtuyosun vidalarını sıkıyorsun. Fakat bilgisayarı açtıgımda güç kablosu takılı halde batarya var fakat %39dan fazla şarjı çıkmıyordu. 2 saat falan şarjda durdu hala yükselmedi. Şarj kablosunu cıkardıgımda ise bilgisayarım kapandı sanki şarjı yokmuş gibi.
Yeni bataryayı bios a tanıtmam gerekiyor mu? Böyle şeyler okudum. o yüzden biosu resetledim. update ettim. Fakat nafile.
Acaba yazılımsal bir sıkıntı mı var? yardımcı olur musunuz. Ona göre bataryayı değiştirmeye gidicem.
Notebook fan sesi arttı
Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar hp pavilion 15 notebook’umu barış içinde kullanıyordum. 1 gün boşta çalışırken bile çılgın bi fan sesi gelmeyi başladı bende kapatıp temizlenme vaktinin gelmiş olabileceğini düşündüm. Termal alıp içini nazikte açtım ve macununu yeniledim. gözle görülen büyük tozları aldım. Dikkatlice soğutucu bloğunda ki tozları da aldım. Ondan sonra fanları küçük olduğu için kulak temizleme çubuğu ile temizleyip elektirikli süpürge ile çektim tertemiz oldu. Kapattım ve ne göreyim ses hiç değişmedi. 2 saatim boşa gitti.
bu ses beni endişlendirmeye başladı arkadaşlar
fanlara yağ mı sürmem lazım. Sürmem gerekiyorsa hangi yağ kullanmam lazım ?
bluetooth kulaklık önerisi 500 800 tl
|
vga monitör renk sorunu
Getz uzaktan kumandası bozuldu
|
Kaza yaptık sonrasında neler olacak
|
|
TT Fiber iss önerisi
|
|
çan + geçme notu yardım
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 738
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 20.105 (Bu ay: 488)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO