Razer kullanıcıları buraya!
Razer sitesine blackshark v2 pro 2023 ürünümü kaydettim ve kaydedildiğine dair mail de aldım ancak 7.1 aktif etme kodum gelmedi, 2 hafta önce de beyaz blackshark v2 pro 2023 kaydetmeme rağmen kod göndermedi.
Razer barracuda kulaklığım için uygulamaları kurdum, kulaklığı sitesine kayıt ettirdim ancak 7.1 aktivasyon kodu gelmedi, gelen mailde yine seri numaram yazıyordu. ne yapmam gerekiyor?
THX ayarı ile sanırım 7.1 surround kazanabildim ancak bu thx uygulaması barracuda kullanıcılarına süresiz ücretsiz mi?
Razer 7.1 aktivasyon kodu sorunu
Razer barracuda kulaklığım için uygulamaları kurdum, kulaklığı sitesine kayıt ettirdim ancak 7.1 aktivasyon kodu gelmedi, gelen mailde yine seri numaram yazıyordu. ne yapmam gerekiyor?
MSI PRO Z790 A wifi anakart ram uyumluluğu sorunu
Merhabalar. Ddr5 Msi pro z790 a-wifi anakart ile i5 13500f işlemcim mevcut ancak uyumlu ram bulamadım. Alabileceğim ramlerin kodu ile sitesinde arattığımda uyumlu olmadıklarını gördüm. İlk kez ddr5 sistem topladım ve bu ram uyumluluğunu tam olarak anlayamadım. Ram uyumluluğu listesinde bulamazsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Meslek: Avukat
İlgi Alanları: Fitness - PC
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 538 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun