Corolla'dan bazı sorunlarım
Merhabalar 1.33 life 2015 Corolla 97 binde aldım şuanda 103bine yaklaştı. Yağ ve lpg bakımı yaptım fakat araç çok yakıyor. Debriyajı yıpranmış ondan olabilir diyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
2. sorum : Araç rölantide titreme yapiyor internette baktığımda MAF sensörü temizliği ve Gaz kelebeği temizliği iyi gelebilir diyor. Bu temizlikten sonra performansda yakıt tassarufuna iyi gelir mi?
3. sorum: 100bin kmde sadece yağ ve lpg bakımı yap yeterli dediler acaba başka bir şey yapmaya gerek var mı?
4. sorum: Araba şuan havalar soğuduğundan mı bilmiyorum marş bazen çevirirken hiçbir tepki olmadan kontak çeviriyorum. Bunun sebebi nedir?
5. sorum: Aracın vitesini R'ye aldığımda boşa alıp 1'e taktığımda hala çengel takılı kaldığını görüyorum elimle itirip 1'e almak zorunda kalıyorum. Vitesi topuzunun kenarına yağ falan sür dediler içine damlat dediler hepsini yaptım hiçbiri fayda etmedi. Ne yapılmalı?
Başınızı ağırttım teşekkürler
Acil yardım çok arada kaldım
Arkadaşlar şu laptopu dolar kuru yükseldiği için panikle aldım diyebilirim. 10950tl olarak. Şuan monster yorumlarına baktım sesi ısınması falan çok şey söyleniyor. Kimiside çok beğeniyor. Başka bi laptop daha gördüm şöyle:
şu laptop 8900 tl:
HP Pavilion Gaming 15ec2030nt 4G8T6Ea AMD Ryzen5 5600U 8GB Ram 256Gb SSD RTX3050ti 4GB 15.6" W10H
HP’nin ekran yenileme hızı 60hzymiş. İşlemci R5 5600H da olabilirmiş.
Acaba monsterin kutusunu açmadan geri gönderip bunu mu almalıyım? Çok kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim
Nier Automata Türkçe Yama İstek
Nier Automata Türkçe yaması ücretsiz olarak bulamıyorum. U-crew'in sadece ücretli olarak yamasında var. Başka oyunlar var oynamak istediğim onlarında Türkçe yaması Anonymous'ta o da ücretli. Yani anlamıyorum işlerine saygım sonsuz ama bence bu çevirme işleri gönüllü yapılır ve bağış üzerinden çalışılmalı bence. Neyse varsa elinizde Nier Automata'nın Türkçe yaması paylaşılırsa seviniriz.
Yurt dışından oyun konsolu getirtmek
İlk defa oyun konsolu almayı düşünüyorum. Malum normalde 300 dolar olan Xbox series S, ülkemizde 5300tl gibi bi fiyatla çıktı.Irak yada Almanya dan 2500e mal olacak getirtirsem. Fakat bir kaç sorum olacak:
1. Gümrükte sorun oluyor mu ve kaç tane getirebilir yanında?
2. Yurt dışından geldiği için gamepass Türkiye tarifeleri geçerli olacak mı?
FORD COURİER airbag arıza lambası
Eski borcum yeniden gelir mi ?
|
|
Okul bilgisayarlarında Yasaklı sitelere nasıl girer?
|
PYBS sınavı!!
|
Ca1 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 8.830 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Cep telefonu ve aksesuarları