merhabalar,
2+1 ses sistemini optik çıkışından, dönüştürücü vasıtası ile TV' ye bağladım. Amfiden ses geliyor. Ancak Sağ ya da Sol hoparlör den sadece birinden ses alabiliyorum.
Resimdeki DVD Player Audio IN girişinden L yada R 2 li koaksiyel kablo da takıyorum sadece sağ yada sol dan ses geliyor. Yani kabloları değiştirmem de bir işe yaramıyor. Ya sadece sağ çalışıyor ya da sadece sol çalışıyor.
Tekli koaksiyel kablo kullansam da değişen bir şey yok. Hoparlörde bir sorun olsa hiç çalışmaz.
Ayrıca bu ses sistemi ile neden Netflix den ses alamıyorum.
DVD li ses 2+1 ev sinema sistemim var. Bu sinema ses sisteminden sadece ses almak istiyorum. (DVD si zaten çalışmıyor) Buna göre HDMI kablo bağlantısı ile ses alabilmem mümkün değil mi? TV de AUX girişi yok sanırım. O yüzden Aux kablolar ile bir deneme yapamadım. TV yeni teknoloji, ancak ses sistemim eski teknoloji. TV de Digital (Optical) OUT çıkışı var. DVD ses sisteminde ise Digital in (yalnız optical değil) girişi mevcut. Bu şekilde bir kablo var mı bağlantı kurabileceğim.
|
|
pastdizayn.com.tr aldatmacası
|
|
Söz sizin ağzınızda olduğu sürece, sizin esirinizdir. Söz ağzınızdan çıktıktan sonra, siz onun esiri olursunuz. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 772
İkinci El Bölümü Mesajları: 295
Konularının görüntülenme sayısı: 4.562 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar