OKX Yeni Kullanıcılara 20 $ Hediye Veriyor
Kayıt linki
Referanslı link
https://www.okx.com/join/39808256
Referanssız link
Arkadaşlar OKX borsası yeni kullanıcılara özel bir etkinlik başlattı. NOT/USDT çiftinde en az 100 $’lık al-sat yapan yeni kullanıcılara 1000 NOT (şu an ki fiyatıyla yaklaşık 20 dolar) hediye ediyor.
Dikkat edilmesi önemli bazı noktalar,
Etkinlik sayfasından “Hemen Katıl” butonuna bastıktan sonra kayıt işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
KYC işlemlerini tamamlamanız gerekiyor.
Kampanya bittikten sonra 7 gün boyunca hesaplarınız da en az 50 USDT bulundurmanız gereklidir.
Kayıt olurken referans kodumu kullanırsanız memnun olurum.
Referans kodum
39808256
Kampanya detay sayfası
OKX TR 350 TL Kazan Yeni Kampanya
📣 OKX TR Davet Kampanyası (OKX Global Değil)
👉 Ödül: 350₺
🎯 Nasıl Katılırım?
1⃣
linkinden OKX TR hesabı oluştur. (Referanssız girene ödül yok)
Kimlik doğrulamanı tamamla.
Tek seferde en az 10000₺'lik kripto para al.
❗ Ödül havuzu sınırlı. O yüzden acele edin.
Referanssız Link: https://tr.okx.com/tr
Çamaşır Makinesi Arızası Yardım
Herkese merhaba, Samsung marka çamaşır makinam var. Son zamanlar da her zaman yapmasa da bazen çalışmıyor. Sorun şu; Program fark etmeksizin çalıştırınca biraz su alıyor başka bir tepki vermiyor bekliyor. Her hangi bir hata vermiyor. Her zaman yapmıyor çalıştığı zaman hiç bir sorun olmadan normal çalışıyor. Bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler herkese.
Kombi Basınç Sorunu
Merhaba, evimde Ariston Genius X kombi var. Bir ay önce basınç uyarısı verdiği için su bastım. Fakat biraz fazla bastım yanlışlıkla. Kombi çalışınca başınç daha da arttığı için tahliye bölümünden damlatmaya başladı. O zamandan beri basınçı düzene sokamadım. Şöyle örnek vereyim, dün gece su doldurma uyarısı veriyordu. Basınçı 0,9 olarak ayarladım. Sanırım gece hiç çalışmamış, sabah 0,7'ye düşmüş. Sonra çalışmaya başladı basınç 2,3 çıkmış. Su basarken az az basıyorum ekranda ki uyarı gitti mi kapatıyorum oda en fazla 1,1 falan oluyor. Basınç normalde soğukken 1,5 civarı olması gerek diye biliyorum. Ben 1,1-1,5 civarı bastım mı bu sefer çalışınca su damlatmaya başlıyor. Son bir aydır tahliye borusunun uçunda damlacık eksik olmadı. İki yıldır kullanıyorum bir sorunum yoktu. Bahsettiğim gibi yanlışlıkla suyu çok basmamla başladı sorun. Boruları falan kontrol ettim görünen bir su kacağı da yok. Sorun ne olabilir, ne yapmalıyım?
PVC Kapı Kilidi Sıkmıyor
Merhaba arkadaşlar, pvc balkon kapısı ispanyolet denen kilit sistemin de 4 tane kilit var. Bunlardan en üst ve en alttaki kilitler, kilit karşılığına oturuyor ve sıkıyor. Fakat orta da kalan 2 tane kilit, kilit karşılığına neredeyse değmiyor ve dolayısıyla sıkmıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl düzeltirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Pvc Kapı - Pencere Hava Girmesi
|
Google Haritalar hk.
|
Ebay'dan antivirüs programı almak
|
Micro Sd Kart Hız hk.
|
Arka cam rezistans tamiri hakkında.
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.032 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri