İstanbul'da ucuza konaklamak
Normalde İzmir'de üniversite yurdunda (KYK) kalıyorum. Ocak 2023'te bir haftalığına İstanbul'a gitmem gerekiyor. İstanbul'daki bir KYK yurdunda misafir olarak alırlar mı emin değilim. Airbnb'deki fiyatlar tek bir paylaşımlı oda için aşırı uçuk geldi. Sahibinden'de günlük kiralık evler 150 liraya falan var ama onların sanırım olayı farklı ve pek güvenilir değilmiş. Bu konuda bana bi fikir verecek var mı?
19.7k DEU CENG veya Ege CENG gelir mi?
Soru başlıkta TYT'den batırdığım için say 19.7k geldi. Geçen sene ege 23.5k ile DEU da 26k'yla kapatmış. CENG çok revaçta olan bir bölüm egeyi ucu ucuna kaçıracağımı düşünüyorum ama sizde DEU o kadar yükselir mi? Bir de sizce bu iki üniversitenin arasındaki eğitim farkı ne kadar fazla? İzmir'de yaşıyorum hali hazırda şehir dışı ekstrem bir durum olmadıkça düşünmüyorum Ege'nin kampüsü tabii daha iyi ama eğitimlerini merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Letgo'da Ürün Sattığım Kişi Ürünün Bozuk Olduğunu Söylüyor
Letgoda 3 gün önce 4x2 8 gb sodimm ram sattım. Bu kişi bugün beni aradı ve bu ürünlerin ikisinin de bozuk olduğunu söylüyor. Ne yapayım şimdi? Uğraşmak istemiyorum arayıp konuşup vs.. Benim elimde sağlamdı büyük ihtimal alıcı bozdu ne yapayım şimdi ben?
Not: Ben bu adama ürünü teslim ederken isterseniz kontrol edin dedim. Etmeden direkt aldı. Etseydi o zaman sorunlu çıksaydı zaten almazdı. Sorunlu çıkmayacaktı zaten.
Telefonuma Gelen IMEI Kayıt Dışıdır Mesajı
|
Windows 7 Update Sorunu
|
Yardım Update Sorunu !!!
|
Yardım Çok Önemli TWRP
|
Bu İşlemci Overclock Destekler Mi?
FLASH DİSK SORUNU
|
Mavi Ekran 0xC000021A Hatası ACİL
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 140
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.948 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook