İnternet sıkça kopuyor kablo eskimiş diyor....
Merhaba,
Turknet internetim 100mbit kullanıyordum son 2 gündür sürekli kopuyor. Telekom ekipleri binaya geldi. Binaya kadar fiber geliyor. Binadan eve cat6 kablo dedi. bina 5 senelik felan. Telekom çalışanı kablolar eskiyor artık 100mbit alamazsınız dedi arayıp. Sizce saçma değil mi ?
Binanın altından eve kadar çıkan kablo 5 senede nasıl eskir ve hızı düşer ? Ne yapmam lazım ?
Fortnite Ping Sorunu
Arkadaşlar EU Sunucuda genelde pinglerim arkadaşlarımdan yüksek oluyor. Sizin aldığınız Ping değerleri nedir ? Desteğe daha öncede konu açtım ama çözmediler. Hız sorunum yok ama ping sorunum var.
VDSL üyesiyim binaya kadar fiber geliyor.
1 ay gittiğim spor salonu sahibi kayıp
Merhaba arkadaşlar,
1 ay önce 1 yıllık spora yazıldım fiş,fatura birşey vermedi. Benden sonra yazılanlarada vermedi. Bigün gittiğimde aniden salonun kapandığını gördüm. Telefon asmış kapıya sahibi. Aradım haftaya açılcak dedi. Sonra haftaya aradım haftaya dedi. Şimdi telefonları açmıyor mesajlara cevap vermiyor.
1 ay için 1 yıl para vermiş oldum. Ne yapabilirim bu konuda ?
Bisiklet fiyatları niye zamlandı ?
Merhaba arkadaşlar,
Katlanır bisiklet araştırıyorum. 6 ay önce 1000 TL ye bisiklet diye çekilen youtube videolarındaki bisikletler. 2500-3000 TL olmuş. 2. el ilanlara bakıyorum adam 1 sene önce aldığı fatura fiyatından fazlaya 2. el fiyatına satıyor. $ vs.. o kadar artmadı sanki. Fırsatçılık mı var piyasada bisiklet yok diyorlar ? Satıcıya soruyorum sitesindeki fiyat x TL diye adam piyasada yokki bu bisiklet diyor. Anlamadım gitti.
Mağazada PS5 var mı ? (Evkur vs..)
Merhaba arkadaşlar evkur un mağazalarında PS5 varmı sitesinde 12 de satılcak diyor. Müşteri hizmetleri tek tek mağazalara gitmeniz lazım biz stok göremiyoruz dedi :D ne kadarda gelişmiş bir sistemleri var. Gidip bakan oldu mu ?
Fibere geçmek mümkün mü ?
Arkadaşlar binamda superonline ,kablonet ,turk telekom fiber var . Turknet den VDSL alıyorum turknet bağlantımı fiber yapmam mümkün mü ?
Ücretsiz Unity3D Kursu
|
Ryzen sisteme eksik parça için tavsiyeler
|
FSP 700w yeterli mi ? Ryzen 2700x + 2080 için
|
Ryzen 2700x sistem tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 254
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 8.993 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar