gsü ceng tercih edip de giremeyen var mı
özü işletme
işletme fakültesi bölümleri hakkında neler düşünüyorsunuz? özü ybs yazmak istiyorum ama bi yandan boğaziç ybs bi yandan da gsü işletme iktisat göz kırpıyor. bu aralıkta neler düşünürdünüz?
sıralama çok iyi geldi, 2018 çarpı bilmemne hikayesini zaten biliyosunuz, herkes mutlu oldu sıralamalar iyi geldi ama bu 1 aylık zulüme gerek var mıydı? insanları elemek için böyle bir sınava hiç gerek yoktu bence
150-170k 1.16
2-3 gün denk geldi arkadaştan 2012 model 1.16 kullandım aşırı beğendim, tam aradığım arabaydı özet olarak görünüşü güzel iyi yürüyen otomatik bi arabaydı. internette bakınca 150k'dan başlayıp sonsuza giden fiyatlar görüyorum, 150-170k'ya ağır hasarlı bi bmw 1.16 almak nasıl olur, kronik sıkıntısı var mıdır çok mu masraf çıkarır? ağır hasar kayıtlı olup olması umrumda değil bana çok masraf çıkarmasın ve normal dursun yeter. üniversiteye gideceğim arabayı sonradan satmak için değil de uzun süre kullanmak için alacağım.
hatchback
dıştan güzel görünen otomatik kötü yürümeyen hatchback bir araba alacak olsanız 120-130'a ne alırdınız? ilanlarda geziniyorum neredeyse her fiyata her araba var zaten kimisi temiz kimisi 3500 taklalı pek anlamıyorum hangisi uğraştırır hangisi uğraştırmaz, ağır hasar kayıtlıdır odur budur benim için önemli değil kozmetiği güzel olsun bana çok ciddi sıkıntılar çıkarmasın satarken zorluk çıkarması da önemli değil
2 puanla olmadı
|
bir eşit ağırlıkçı
|
İİBF İSTEYENLER
|
Bilgisayarım elektrik gitmiş gibi kapanıyor.
|
batırmış gibi hissediyorum
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.676
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.598 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.050 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic