kaliteli ve hesaplı tws kulaklık önerisi
Daha öncede birçok kez kulaklıklar ile ilgili sorularım oldu. En başta ANC özelliği gibi özellikleri nedeniyle ve iphone kullanıcısı olduğum için daha uyumlu olacağından airpods pro alıyım demiştim. Ama bir arkadaştan deneme şansım oldu.Slikonlu modeller ile zaten daha Bluetooth kulaklıklar pek yokken kablolu kulaklık kullandığım zamanlarda da slikonlu modelleri tercih etmemeye çalışırdım. Daha sonra airpods 2.nesile yöneliyim dedim.Ses kalitesi eleştirilen bir model olsada.Ama 850 tl’den 2.5 yıl önce çıkmış ve neredeyse yenisi çıkma ihtimali olan bir kulaklığa da 1250 tl vermekte istemedim açıkçası
O nedenle sonradan çok yüksek fiyatlar vermedende iyi bir model alınabilir mi diye düşündüm ve önerilerinizi sormak istedim. Iphone kullanıp apple ürünleri dışında kulaklık kullanan arkadaşlarda denk gelir inşallah.
aşağıda ki özelliklerde bulmaya çalışıyorum.
Telefon görüşmesinde ses çok kötü olmasın
Kulaklıkları çıkarınca müziğin otomatik olarak durma özelliği olsun (Bazı modellerde olmayabiliyormuş.Taotronics markasına iyi denmesine ragmen bu nedenle elemiştim.)
İki kulaklık ayrı ayrı çalışabilsin. Mümkünse slikonsuz olsun
Turkcell den başka operatöre geçersem pişman olur muyum
Uzun yıllardır Turkcell kullanıyorum. Başka bir operatöre geçsem internet ve çekim konusunda sıkıntım olur mu?
incehesap sitesi güvenilir mi?
Sıkıntısız bir şekilde Apple AirPods alınır mı?
apple airpods 2.nesil iyi bir kulaklık değil mi?
Iphone kullanıcısıyım. Tam kablosuz bir kulaklık arıyorum dediğimde airpods almam öneriliyor. Ama iyi kulaklık değil ondan daha hesaplı fiyatlara daha iyisi alınabilir ya da üzerine ekleme şansınız varsa çok daha kalitelisini bulursun diyen kişi sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Ne yapsam bilemedim.
Iphone 12 de yeni tuş kullanımı ile ilgili sorularım olacak
Uygulama indirirken sağ üstte bulunan tuşa 2 kere basılması gerekiyor. Eski modellerde daha kolaydı. Bunu değiştirmenin bir yolunu bilen var mı
Bir de kapatırkende 2 tuşa basılı tutma gerekliliği pratikliği azaltmış. Bu özellik değiştirelebiliyor mu?
Şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.905 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar