Telefonumda ios 15ten sonra ortaya çıkan bir sorun var telefonumun ayarlar/genel/iphone saklama alanı kısmına bastığımda saklama alanındaki uygulamaların nekadar yer kapladığını gösteren kısım görünmüyor bekliyor bekliyor açarsa 5-10dkda açıyor telefonumda 46/48 gb boş yer var yani telefon boş sadece açarsa uygulama yüklerken gösteriyor haricinde baya bekletiyor bu sorun sadece bende mi var başkalarıda yaşıyor mu ?
merhabalar ets2 mp da kick sorunu yaşıyorum araştırdıktan sonra interleaved modda olanlar da atma sorunu oluyormuş ve benim internetimde interleaved moddaymış netspeed müşteri hizmetlerine sorduğumda öyle denildi benim anlam veremediğim konu hernekadar interleaved modda olsada netim pingim 12 oyundada 60 küsüratlarda dolanıyor önceki internetim fast pathdi muhtemelen 8 ping çıkıyordu cmd den baktığımda şuan 12 ping diyor gayet normal atmaması lazım normalde kısacası müşteri hizmetleri oyun moduna yani fast pathe geçiremediklerini tt'un halledebileceğini söylediler bazı yerlerde bu unreliable connection hatasını internet mtu ayarları veya cgn ip ayarları ile çözenler olmuş bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim teşekkürler.
Safari Youtube
Merhabalar youtube uygulamasının reklamlarından sıkıldım ve reklam engelleyici kullanarak safariden izliyorum işede yarıyor engelliyor ama bir problemim var ne hikmetse safariden videolar maks çöz. 720p olarak görünüyor yükselmiyor bazı videolarda çöz. ayarlarına bastığımda eksik çözünürlükler mi var diyor kısacası safari üstünden youtubede 1080p video izlemem mümkünmüdür bilen var mı ?
Merhabalar ekranımda sol üstten sol alta boydan boya siyah lekeler var yaklaşık 1 yıldan beri bukadar belirgin olmuyordu diye takılmıyordum sorun ekranda mı diye ss çektim başka telde baktım herhangi bir şey görünmüyor sizce sorun ekranda mı anakart da mı yoksa başka yazılımsal vs donanımsal bir sorun mu teşekkürler şimdiden.
Merhabalar şu linkte ki https://www.hepsiburada.com/lenovo-v155-amd-ryzen-r3-3250u-4gb-1tb-15-6-fhd-freedos-bilgisayar-82c7001gtx-pm-HB00000UR8PH arkadaşı almayı planlıyorum genel amaç çocukların dersi için ama bilerek vega 3 lü apu tercih ettim ki lowda oyunda oynayabilsinler soruma gelirsek bu laptop serisinde tek ram slotu varmış galiba eminde değilim bu apulara aykırı yüksek performans için dual ram öneriliyor bu laptoplarda geçerli mi sizce single ram slotu oyunlarda bu laptopun performansını etkiler mi birde son soru olarak aldıktan sonra kendim ram upgrade etsem lenovo garanti dışı bırakır mı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim...
Psu patlaması
|
Psu Önerisi
|
1x 6+2 pin sıkıntısı
|
Düşük Ram Frekansı
|
Ses kartı önerisi ???
|
AMD Fx X4 4300-- ASUS HD7950 --Gsikil 1600 MHZ (4x2) --Gıgabyte 990XA-UD3 Rev 3.0 --Xighmatek Asgard 382(500w) |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 351
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 8.952 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware