Arkadaşlar Merhabalar,
yeni kasa bir bmw 1.18i 2020 aracım var. Alırken akü değiştirin uyarısı vardı aldığım adam aracı uzun süre yatırdığı için bu hatayı vermiş ve bu garanti dışı kaldı. Öncelikle ilk sorum
Ben bunun aküsünü dışarda değiştirsem bir problem olur mu ?
Akünün değerlerine dışarıda baktırdığımda tamamen sorunsuz olduğunu söylüyor akü ustaları. Sanayide bir bmwciye hatayı sildirsem garanti bozulur mu
Arkadaşlar Selamlar,
Kendime bir araba alacağım uzun süredir bakınıyorum ancak net bir karar veremedim maalesef. Sıfır veya ikinci el olsun gibi bir takıntım yok ama mantıklı bir araba olsun istiyorum.
Yüksek olmayan hatchback veya küçük sedanlar olabilir. Biraz atik olmasını istiyorum yani 1.0 motor veya 1.2 motor şeklinde bir araba olsun istemiyorum. Siz olsanız ne alırdınız veya ne aldınız ?
Belki benim dışımda arkadaşlar da faydalanabilir.
Benim baktıklarım : BMW 1.18i - 1.16D 0km, Audi A3 Sedan 0km(1.5 motoru çok yüksek geldi 1 motor olsun da istemiyorum. Bu nedenle kararsızım), Mini Cooper 0km(Bu araç hakkında ne düşünüyosunuz)
Sadece benim yazdıklarım da kalmayabilirsiniz. 2. El piyasasındaki de araç tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
|
Turknet internetim sürekli kopuyor
|
|
|
12'li lys mat karekök deneme
|
Amerikaya Gidenden Ne İstenir
|
23" 1920 1080 oluyor ama yanlar siyah
|
İlgi Alanları: Harici Bileşenler Konsol ve Pc
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 407
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.552 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware