Selamün aleyküm. Bir soru soracağım belki bilgisi olan vardır. Ben ps5 slim aldım Trendyoldan. 3 ay bekletip iptal ettiler siparişi para iadesi yaptılar. Satıcı Trendyol değildi ama. Bende tüketici hakem heyetine verdim ve benim adıma olumlu sonuç çıktı. O zaman ki aldığım fiyattan satışına karar verdiler. Ama Trendyol ürün stok da yok deyip bunu yapmıyor uygulamıyor. Başka ne yapabilirim tüketici hakem heyeti benim adıma olumlu karar verdi. İcraya vermem felan mi lazım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı şimdiden sağolun.
Bu dolar kurunda çok iyi fiyat. Ama satıcı yeni puanı yok. Samsung garantili mi, ithalatçı garantili mi bilemem. Yada orijinal ürün mu gelir emin değilim :) Şansını denemek isteyen alabilir. Bir sorun olursa hepsiburada en azından yardımcı olur.
N11 Kuponu Kullanılmadı
Merhaba arkadaşlar. 888 Tl'lik kuponum vardı. 11.11 de 23.50den sonra denedim ama kullanılmadi bi türlü. Sistem hata verdi. Başka başına gelan var mi. Canlı destek şikayet ettik ama sistem hatası aldığınız gözükmüyor dedi. Başka nereye şikayet edebilirim. Yardımcı olur musunuz ?
Casper tablet format sorunu...
|
Tablet Önerisi Acil!
|
Tablet Önerisi Acil!
|
Sizcehangi tablet iyi?
|
Tablet Önerisi
|
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.599 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 155 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar