Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır Huawei Freebuds 5i kullanıyordum, çok da memnundum. Geçen hafta kutusuyla beraber kaybettim.
Yeni ürün arayışı içerisindeyim. Bir yandan çok para bağlamadan mevcut düzene devam ederek Freebuds 5i alayım diyorum, diğer yandan model yükseltmek için de fırsat olarak görüyorum.
Hepsiburada gibi yerlerde olumsuz yorumlar görünce de canım sıkıldı. Birisi müzik dinleyen biri için Freebuds 5i'den çok da farklı değil demiş.
Kafamı kurcalayan en büyük şeylerden biri de kontrolleri. Freebuds 5i kontrolleri tam istediğim gibi ve kulaklığa dışarıdan içeriye doğru dokunarak kontrol ediyordum. Bu modelde yandan sıkmadan bahsediyor, her sıktığımda yuvasından kayar mı diye düşünüyorum. Teknoloji marketleri, Huawei Can Park AVM merkezine gittim ancak hepsi kapalı kutuda, dokunamadım.
Sizlerin yorumları nedir? Son ses yüksekliği, bass, anc Freebuds 5i'den 3300 lira fazla vermeye değecek kadar farklı mı?
İki cihazı da deneyimleyen arkadaşların görüşleri benim için çok önemli.
Samsung 43CU7000 ve 43CU8000
Arkadaşlar merhaba, balkona 2. televizyon olarak 43 inç boyutunda 4K bir TV alacağım. Başlıktaki 2 model arasında 1000 lira gibi bir fark var. Cihaz özelliklerine bakınca farkı anlayamadım, bilginiz var mı?
Ayrıca Grundig 43GHU7500B modeli de 9.999 lira fiyatıyla ilgimi çekiyor.
Varsa başka tavsiyeleriniz açığım 😊
Regal 58R754U 58 İnç TV Alınır Mı?
Arkadaşlar merhaba. Babamlarda Philips 40PFK510/12 model güzel bir TV var. Ev değiştikleri içiN TV küçük geliyor. Tivibu ile düz yayın izleyen 60 yaşında kişiler.
Ben de Hepsiburada üzerinden Regal resmi satıcıdan 9800 liraya 58 inç 58R754U model ürünü sipariş ettim. 10 bin TL altı olduğu için faizsiz 4 taksit yaptım.
58 inç modellerde sorun olabiliyor diye yazılar görünce tereddüte kapıldım. Ürünü alayım mı yoksa iptal mı edeyim sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Ayrıca 50 inç aynı markanın Android modelleri ya da Onvo marka TV almak mantıklı olur mu?
Samsung 55Q80B Ekran Normal Mi?
Merhaba. Kasım ayında 55Q80B TV aldım. Çeyiz olduğu için kutuda bekledi ve Nisan ayında servise kurdurdum. Sonra ekranda özellikle dikey siyah çizgiler gördüm. Mayıs sonunda ben şehir dışındayken servis geldi telefonda konuştum ve bu durum normal dediler. Mağazalardaki ürünlerde böyle sorun yok dedim, şeflerini aradılar o da normal demiş. Sorun yok şeklinde de servis raporu bırakmışlar.
Sizce durum nedir tam olarak. Özellikle açık ton renklerde daha çok belli oluyor. Normal bakında tek seferde anlaşılan bir şey değil ancak sürekli TV izlediğim için artık gözükme batıyor. Sanki ekranın önünde lekeli bir filtre var da arkasında görüntü oynuyor gibi.
İnternet Hattım Modemi Resetliyor
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 10 gün önce evime Türk Telekom VDSL bağlattım. Bana ait olan eski bir modemle 50 mbps taahhüt edilen hızı veriyor, bu noktada bir problem yok. Ancak interneti bağlattığım günden beri modem sürekli resetleniyor, öyle ki bazen yarım saat arayla olurken bazen de modem tam açılırken resetleniyor. Bu resetlemeler üst üste de olabiliyor.
DSL kablosunu çıkardığım zaman hiçbir şekilde resetlemiyor. Modemi fabrika ayarlarına çevirip bekledim resetlemedi, internet kullanıcı adı-şifreyi girip modemi internete bağladığım an tekrar resetlemeye başladı. Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı oluşturdum ve bana sorunun modem kaynaklı olduğunu söylediler. Bugün farklı bir modem alıp taktım ve bu modemle de aynı sorunu yaşıyorum. Yani gelen hatta bir sorun var anladığım kadarıyla. Daireden bina içindeki kutuya kadar cat6 ile kabloyu da yeniledim. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Evimde 71 Mbps destekleyen VDSL altyapısı var. Bugün Türk Telekom ile görüştüm 10 lira farkla 50 yerine 75 Mbps paket önerdiler. Bağlatmayı düşünüyorum ancak pakette modem yok. Onun için kendim alacağım. Kablolu ve kablosuz bağlantıyı da aktif olarak kullanacağım, odalara kablo çekili.
Mesh sistem kursam mı kurmasam da emin değilim. Olursa tabii güzel olur. (2'li bile yeter)
Akrabada Keenetic Extra DSL (KN-2111) var ve ben de denedim alt kattan bile 5 GHz çekiyor. Ama almışken Wi-Fi 6 destekli mi alsam diye düşünüyorum.
Bu arada IP TV destekli modem ne oluyor. İleride Tivibu alırsam gerekiyormuş.
Bütçe olarak da 2-3 bin liraya kadar çıkabilirim.
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın Casper C350 dizüstü bilgisayarı var. İçi de M.2 SATA 120 GB disk var. Bunu yükseltmek istiyor. SATA M.2 mi almalıyız yoksa NVMe M.2 mi almalıyız emin olamadık. BIOS ayarlarından 2 görüntü ve disk girişi ile mevcut diskin görsellerini ekledim.
Arkadaşlar merhaba,
Hayırlısıyla yazın düğünüm var ve yerleşeceğim evi baştan aşağı tadilat yaptırıyorum. Bu kadar işlere başlamışken duvarları ve yeri kazıtıp odalara CAT6 vs Ethernet kablosu çekip koridordaki modemden odalara dağıtmak istiyorum. TV ve Tivibu gibi bir cihaz için oturma odasına 2 tane, Mi Box benzeri bir cihaz için uzaktaki odaya 1 tane, masaüstü PC olan odaya da 1 tane olmak üzere 3 yere kablo çektirmek istiyorum ancak illaki ek maliyet oluyor.
İyi bir TV aldım. Netflix vs 4K içerik izlerim diye düşündüm. Ancak bazen de diyorum ki nasılsa TV modeme çok uzak değil acaba yapmasam mı? Uzaktaki Mi Box için de bir menzil genişletici mi alsam?
Bu arada masaüstü PC olan oda modeme yakın, o yüzden oraya kesin çektiririm. Ancak diğer yerler konusunda fikrinizi istiyorum.
Fiber yok VDSL var. TurkNet'in sitesinde 70 Mbps VDSL destekliyor yazıyor. (tahminleri genelde tutuyor, ev de cadde üstü, müstakil)
Aklımdaki bir soru işareti de hattın nasıl olduğu. Onu nasıl ölçebiliriz, 25 yıllık daire, telefon hattı yıpranmış mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum, çok teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,
6 senedir Sapphire R7 265 DUAL-X marka-model ekran kartını kullanıyorum. Geçen gün bilgisayarı açarken anakart ekranı geçip Windows başlatılırken bir anda siyah ekran oldu. Düğmeye basılı tutup kapatıp açtım, tanılama başladı ve başarısızlıkla sonuçlandı. Hiçbir şekilde onarım-sıfırlama yapamadım. Ancak güvenli modla masaüstü geliyordu. Sorunun yazılımsal olacağını düşünüp flash bellek ile temiz Windows kurulumu yaptım. Ne zaman ki ekran kartı sürücüsünü yüklesem ya da Windows kendi yüklese görüntü gidiyor ve gelmiyor. Şu an aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp o şekilde kullanabiliyorum. Sorun sizce nedendir?
Bu arada görüntü gidince ne olduğunu merak ettiğim için telefondan TeamViewer ile bilgisayara bağlanıp öyle sürücüyü kurdum fakat bilgisayardaki görüntü gidince bilgisayarı kapattığım halde TeamViewer'daki görüntü donuk şekilde duruyordu.
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Forza Horizon 4 Ayarları Kaydetmiyor
Arkadaşlar merhaba,
Steam üzerinden Forza Horizon 4 aldım ve her şey güzeldi. Daha sonra bilgisayarı sıfırladım ve Steam'i tekrardan kurdum. Oyun D diskinde olduğu için tekrardan yüklenmesini beklemedim. Steam dosyaları kontrol etti ve oyunu açtı. Oyun açılırken 720p olarak açılıyor. Grafik ve klavye ayarlarını yapıyorum. Oyunu kapatıp açınca tekrardan ayarlar sıfırlanıyor.
Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim fayda etmedi. Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.864 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar