Millenicom evrak kayıt problemi
Çağrı merkezi vasııtasıyla kayıt olmak istediğimi belirttim, bir gün sonra hat bağlantılarım yapıldı ve internetiniz kullanıma açıldı diye mesaj geldi fakat internet aktivasyonun yapılmadığına dair müşteri temsilcisinden bilgi aldım,evrak gönderimini yapmadığım için olabileceğini ilettiler fakat bana herhangi bir evrak ne mail nede telefon üzerinden iletilmedi.
Aynı durumu 2. kez yaşıyorum geçen senede başvurum millenicomun bana ulaştırmam gereken evrakları iletmediğinden başvurumu 1 hafta sonra iptal etmiştim. Bu nasıl bir firmadır ben mi hatalıyım anlamadım durumu yardımcı olacak bir yetkili varsa lütfen iletişime geçsin yoksa tekrar başvurumu kapatmak zorunda kalacağım.
yaklasik 10 gundur millenicomu arayip duruyorum, basvuruyu telefon uzerinden baslattim. Basvurduktan 1 yada 2 gun sonra biri arayip evrak onayi aldi evraklariniz gonderilecek dedi 2 3 gun gecti arayan soran olmadi tekrar aradim ertesi gun sabah aramislar ulasamamislar telefonum kapali idi, ayni gun tekrar aradim beni aramissiniz diye sizi arayan kisiye mail attim bugun donus yapilacak dendi. aradan 3 gun gecmesine ragmen arayan soran yok :))
gecis yapmaktan vazgecmek uzereyim alti ustu bi evrak yollanacak bunu 10 gundur organize edip yapamiyorlarsa nasil bir calisma sistemleri var merak icindeyim.
Ters projeksiyon ev uygululamasi
|
Tivibu ev alamama cozum onerisi
|
|
|
ps cafe için plazma (ps4)
|
bulova 96a120 gerçek mi?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.559 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar