Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 2103 (Bu ay: 1)
Yeni Alınan Cep Telefonu Hk.
Vatan'ın internet sitesinden Honor 50 aldım. Kutunun arkasinda jelatinin ic tarafinda resmini ekledigim gibi kil ve kucuk tozlar var. Iade urunun paketlenip yollanmasindan suphelendim. Fabrikada bu sekilde paketlenme olasiligi var midir sizce?
Galaxy S21 Kamera Sorunu
Dün hb den aldığım cihazım geldi, sim kartı taktım kurulum yaptım. Ancak kamerasında odak sorunu var. Aşağıya eski s8 ile ve s21 ile çektiğim fotoları ekliyorum. Net olan s8 e ait. Yeni cihazı tamir ettirip kullanmayı kabullenemem. Hepsibuarada'ya talep açtım iade kodu ile servise gönderip servis onay verirse para iadesi yapılacakmış. Bu olması gereken bir prosedür mü yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim?
4000 Lira Bütçe Telefon
Gözünüzü seveyim tavsiye verin
Herkese selamlar. Anneme yeni telefon bakıyorum ancak çok arada kaldım. Şuan samsung note 4 kullanıyor malum emekli etme zamanı geldi. Galaxy A51 xiaomi redmi note 10 ve oppo reno 5 lite arasında kaldım. Önemli olan kamera ve bi 4 sene götürmesi. 3500 bandına kadar başka tavsiyelere de açığım. A72 de düşündüm ancak 12 taksit almak istediğimden mecbur eledim
Mail Yollamak Hk.
Migros a yaptığım iş başvurum onaylanmış.Gerekli evrak listesi mail olarak gönderildi.Bende ilgili belgeleri yollanan maile cevap olarak yolladım.Aklımdaki birkaç soruyu da sorarak.Ancak sorularıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı.Belgelerimin ik nın mail kutusuna düşmeme ihtimali var mıdır belgeleri mailine cevap olarak yolladığım için? Telefona bakmıyorlar
En Sevdiğiniz Müzik
Benim Hungarian Dance No:5 Sizin ruhunuzu doyuran müzik hangisi ?
Meşhur Ayakkabı
Şu bir zamanlar meşhur olan ayakkabıyı cidden kendi özgür iradesi ile pembe-beyaz dışında gören var mıydı yoksa yalan söyleyerek şov mu yapıyorlardı
Edit.Forum yine kafayı yemiş resim yüklenmiyor
Harici HDD den Buluta Yedek
|
Tv+ Ethernet Kablosu
|
En Büyük Pişmanlığım
|
Meslek: Mühendis
Özgürlükte sınır tanımayanlara |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.454
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 538.204 (Bu ay: 2.381)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.708 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar