Panik Atak mi? Kalp Rahatsizligi mi?
Arkadaşlar 2 yıldır devam eden bir sıkıntım var. Allah kimseye vermesin gerçekten. Baş dönmesi ile başladı rahatsızlığım sonrasında kalp krızı geciriyor gibi hissetmeye başladım. Nöroloji doktoruna gıttım MR cektıler bır sorun yok. KKB ye gittim kristallerde sorun varmı diye yok. Şimdi kardıyoloji ye gidiyorum 3 dür cihaz takıp gün takibi yapıyor ama yok. Kalbim ağrıyor gibi hissediyorum doktor kontrollerde görmeden bısı diyemem diyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
Signal Uygulaması!!
Arkadaşlar signalde bildiğiniz üzere rehberde kayıtlı olmayan bir numara aradığında bildirim geliyor önce kabul ederseniz konuşmaya başlıyorsunuz. Bu ayarı nasıl kapatabilirim? Bir görüşmem olacak signal üzerinden numaramı verdim firmaya arayacaklar signal üzerinden fakat ben kabul etmeden çalmayacak benim telefon. Bu ayarı nasıl kapatabilirim?? ayarı kapatmam gerek çünkü olurda ararlar tek bir bildirim geliyor duymazsam gümlerim.
Bu ayarı kapatmam lazım. Rehberde ekli olmasa dahi çalsın abi telefon
Arkadaşlar Uygun fiyata bu cihazdan 2 tane alıp kurulum yaptım. 85m mesefeden wifi alıyorum. Sinyal full çekiyor ama internet leş gibi. 3 mb oluyor 1 mb düşüyor sonra stabil değil. Ama sinyal gücü %100 gösteriyor. Cihazın arayüzü felan şak diye açılıyor ama internet neden yavaş anlamadım. Bir ayarı varda ben mi bilmiyorum. Karşı İnternet 25mb benim aldığım 1 ile 3 arası. 10 felan alsam yine yeter bana.
Modemden kablo ile 1. cihaza internet çekip arayüzden AP olarak kurulum yaptım.
2.Cihazı ise kendi evime getirdim ve tam karşılayacak şekilde yerleştirdim. Arayüzden WISP modu var o şekile kurulumunu yaptım. 1. cihaza bağlantı yap dediğimde sinyal gücü %100 görünüyordu. Tamam dedim şimdi full çekecek. En azından 16 17 mb hız alırım bu sinyal gücü ile. Çok iyimser düşünmüşüm. 4mb hızı 1 2 defa gördü oda anlık görüyor sonra tam 2 ye bazen 1 e düşüyor. İndirme yapam deneme için dedim bir ara 90kb felan çekiyordu :D
Para gümledi mi şimdi benim? Yapılacak birşeyler var mı? Su içmekten başka.
Everest 208poe Outdoor access point!!
Arkadaşlar Uygun fiyata bu cihazdan 2 tane alıp kurulum yaptım. 85m mesefeden wifi alıyorum. Sinyal full çekiyor ama internet leş gibi. 3 mb oluyor 1 mb düşüyor sonra stabil değil. Ama sinyal gücü %100 gösteriyor arayüzü felan şak diye açıyor ama internet neden yavaş anlamadım. Bir ayarı varda benmi bilmiyorum. Karşı İnternet 25mb benim aldığım 1 ile 3 arası. 10 felan alsam yine yeter bana
Arkadaşlar ailemin evinde 25mb internet var şimdi tam karşıya taşındım ben apartmanlar arasında engel yok. Google mapten baktım aramız 85 metre. Evdeki interneti cama yakın yere kurdum kendi evimden görüyor 1 çubuk çekiyor bunu nasıl arttırabilirim? Dış cephe antenlere felan baktım ama çok pahalı. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Bütçe 100 150 lira civarı.
Arkadaşlar konu başlığında belirttim. C2 serisi olan yağ uygun fiyatlı. a5 olan pahalı. 2009 model linea 1.3 dizel aracımıza yağ alacağız bakım için ama c2 yi alırken emin olamadık sormak istedim. Teşekürler.
MSI Radeon RX 5700 XT Evoke OC
https://www.amazon.com.tr/dp/B07W62YP4G?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
Arkadaşlar 5700 XT almak istiyorum ama bütçeyi zaten aşmış bir şekilde bu kartı almak istiyorum. Ped sorunları var felan diye okudum düzeldi diyenler var. Çok ısınıyor çok ses yapıyor diyen var tersini diyende var. Çok kararsız kaldım. Sizlerin görüşlerine ihtiyacım var. Uzun ömürlü olması açısından bütçemi zorlayıp 5600 xt den 5700 xt ye çıktım ama bundada istediğim fiyata bulamadım. Birde 1080p ekranım var sizce çok mu abartı olur bu kart? Ama uzun süre kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz kartları yazarsanız sevinirim.
Max 300TL Kulaklık Tavsiyesi!
Arkadaşlar Bütçem max 300 lira. Çok fazla yorum okudum farklı sitelerden kafam allak bullak oldu. Ne alacağıma şaşırdım. Sizlerden yorum alıp yoluma bakma kararı verdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önerdiğiniz modellerin + ve - lerinide yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekürler!
Şam Yönetimine Ağır Darbe Vurduk!!!
|
|
İşlemci: İntel İ5 6600K Anakart: MSI Z170A-PRO Ekran Kartı: MSI GTX 960 4GB Bellek: KİNGSTON 8GB 2400 MHZ Kasa: ZALMAN Z3 PLUS 600W HDD:WD 1TB 7200RPM |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 947
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 46.407 (Bu ay: 826)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 922 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware