Bilet alımı hakkında
Merhabalar bir kaç sorum var aklıma takılan cevaplarsanız sevinirim.
-Passolig ön ödemeli cüzdan çıkardım bunun içine para atınca ben bu parayı geri çekebiliyor muyum?
-Passodan bilet alırken gsbonus kart çıkardım bunun avantajını nasıl kullanabilirim.(Bu 1-2 gün önce bilet alma hakkı)
-Maç biletleri kaç gün önce ve saat kaçta satışa çıkar acaba?
-Birde internette devir aracılığı yapan bir iki site buldum isim paylaşmak yasak olabilir diye yazmıyorum bu siteler güvenilir mi?(bilet alamazsan passodan ordan alsam sıkıntı yaşarmıyım?)
-Son olarakta passo giriş yaptım bilet satışa çıktığında diyelim illa passo ön ödemeli cüzdanla mı ödemem gerekiyor yoksa herhangi başka kredi kartı yada banka kartıyla satın alabilir miyim?
Konuyu konu dışına açıcaktım ama böyle bölüm olduğunu görünce buraya açtım doğru yer mi emin olamadım.
Notebook: Acer Aspire 5740G-6979
Processor: Intel Core i5 430M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5650
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366 x 768 pixels
Weight: 2.8kg
4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz, 750GB 7200RPM, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit extra Samsung evo ssd takılı.
2 tip laptobum var.
1-sorunu hapörlerinde cazıltı var ve eski olduğu için fan ve macun bakımı yapılması lazım.
2-sorunu fanın problem var daha doğrusu çalışıyor ama yüksek hızda değil alan isterse değiştirebilir ve menteşesinde ekranı açılıp kapandığı yerde hafif kırık var.
Valorantta 1. ile 30-60 Fps alıyorum arada takılma oluyor çok nadir olsada. 2. ile 80-150fps alıyorum.
Bu laptoplar kaç para eder ikinci elde.
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-mk3-144hz-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html ve bu sistemi almayı düşünüyorum değer mi? eksisi nedir sizce, bu sistemi alırsam anakartı nasıl 5 yıl sonra yükseltmeye kalksam sıkıntı yaratır mı?
Meslek: Öğrenci
Kaybetmekten korkma! Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin Ve unutma kaybettiğinde değil, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN.. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 329 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol