Günlük hesaba parayı geçiren hisse senedi kurum önerisi
Arkadaşlar günlük parayı hesaba geçirebilen, komisyon değil de, hesap işletim ücreti vs gibi alım satım yapmadan para kesmeyen kurum öneriniz var mı? Ben bir zamanlar yapı kredi bankasını kullanıyordum, o da parayı 3 gün sonra hesaba geçiriyor.. bu çok uzun süre..
Lpg seviye göstergesi
Arkadaşlar benim aracıma sonradan takılma LPG mevcut.. fakat lpg seviyesi yanlış gözüküyor. kilometre bazında gösteren lpg göstergesinı nasıl yaparım
İllegal Borsa
Kasap Köfte Tarifi
Arkadaşlar kasaplar, köfteci yusuf böyle köfteyi nasıl yapıyorlar.. ben evde yapınca hiç alakası olmayan köfteler çıkıyor, tarif verecek olan var mı ?
- Yoğun olarak kapitalist toplumu ve bu toplumda yaşayan bireylerin toplumdaki çıkarlarını, birbirleriyle ilişkilerini vurgulayan önerebileceğiniz kitaplar var mı
- Metafiziğe giriş için kolaydan zora sırasıyla önerebileceğiniz kitaplar var mı
Etil alkol nerden bulurum ?
Arkadaşlar evde alkollü içecek yapımına başlayacağım, youtube'da videoları izledim fakat etil alkol temin edebileğim yer bulamadım. En güvenilir nerden alırım. Migros, Karfur nerden ? nerden bulurum
İnsanın doğası üzerine sorularım
-ortalama insan iyiye mi meyillidir, kötüye mi meyillidir
-İnsan doğası gereği mi iyiye veya kötüye meyillidir yoksa içinde bulunduğu ideolojik sistem mi insanı meyiller ?
-Günümüz toplumumuzda hiçbir bilgi birikimi olmayıp aynı zamanda bu durumu umursamayan, kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden insanın doğası neye meyillidir?
-Aynı bilgi birikiminde insanların doğası kişiden kişiye değişir mi ?
-Salt iyilik veya kötülük nedir, salt iyilik veya kötülük diye bir şey var mıdır? varsa eğer neye göre, kime göre vardır
...Gibi sorularımı yanıt arıyorum, aynı zamanda bu sorularımın yanıtlarını daha iyi kavrama mı sağlayabilecek kitap önerileriniz var mıdır ?
Mülk satış kayıtları
Arkadaşlar şahsıma ait satışıni ve alışıni yaptığım mülklerin kayıtlarını ögrenebilecegim bir sistem var mi ?
Xiaomi airdot kulakligim sarj almiyor
arkadaslar kulakligimin sol tarafinin tuşuna basiyorum hic isik yanmiyor fakat sarj yuvasina koyuyorum isigi yanip yanip sonuyor surekli.. sorunu nedir
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 124
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.897 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic