Selamlar.
Ben ağustos celbine tabiiydim. Mesajda geldi msb'den. Ağustos celbi için son başvuru tarihe kadarda çoktan yapmıştım. Bugün hizmet tercihini güncellemek istedim. Yedek subaylığı işarelememiştim onu güncelledim. Fakat şimdi celp tarihleri arasında Ağustos gözükmüyor.
Askerlik durum belgemde 28/07 yazıyor hala. Ama hizmrt tercihindeki ağustos ayı yok.
Be hala ağustos celbine mi kalmış durumdayım. Değişsin istemiyordum.
Bilgi arkadaşlar lütfen yardım olursa sevinirim kafam karıştı.
Ben 08/04/2021 tarihinde başvurularımı tamamladım. Yaptığım şeyler yoklama, muayene, hizmet tercihi. Bunu 8 Nisan tarihinde tamamlamış oldum. Celp dönemleri nedir nasıldır baktım ama hiç bir şey anlamadım. Yapmam gereken başka bir işlem var mı? Hizmet tercihlerin de böyle yazıyor.
Bir de 16 nisanda sevk tarihleri belli olmuş haberi gördüm. Ben o tarihte bakamadım ama şimdi baktığımda ''Sevk dönemi sona ermiştir. '' yazıyor. Benimle bir ilgisi var mıydı 16 nisanın acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Ek: 28/07/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR yazıyor durum belgemde.
|
|
|
Smurf hesaplar ne kadar?
|
en ucuz csgo nereden alınır?
|
Metin 2'de Yaşadığım Sayko Olay
|
Zamanında Yaptığım Saçma Olay
|
Benim Mesaj Sayım Niye Artmıyor?
|
05362053026 numarası dışında hiçbir numara bana ait değildir. Eskişehir, tepebaşı, istasyon caddesi, zenginoğlu apart. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 6.059 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic