Turknet Tanıdığıma Tanıştığıma Pişman Etti İlk Günden
Turknet daha ilk günden lanet ettirdi. [sm=akuma.gif] başvuruyu yaptık, geçiş onayı mesajı geldi, telefonun internet ışığı yeşil yanıyor, ama dsl kırmızı. Kurulum için modem arayüzüne bağlanıyorum. Daha önce diğer operatörlerde defalarca sorunsuz yaptığım işlem Turknette olmuyor. Modemin verdikleri şifre ve kullanıcı adı ile kurulumu olmuyor. E-devletten iptal işlemi yapayım derken o da ne!? Turknette herhangi bir aboneliğiniz yok uyarısı alıyorum. Bunun ekran resmini turknet müşteri destek hattına mesaj olarak atıyorum gelen cevap; sinyal sorunu yaşadığınız için hizmetiniz aktif edilememiştir. Yahu daha dün mesaj attın bana kurulumu gerçekleştirin internetinizi kullanın diye.. Ne bu şimdi? Velhasılı kelam turknet beni baştan kaybetti.. Birazdan iptal dilekçemi fakslayacağım. Bundan sonra iyice araştırma yapmadan asla macera aramam!! Siz de kanser olmak istemiyorsanız böyle yapın!!
Dün meclis konuşmasında bizi şaşırtan bişey oldu! Sonunda tatlı su muhalefeti ağzından vazgeçmişti Kılıçdaroğlu! Bu ülke insanı bağırışı çağırışı üst perdeden parmak sallanmasını sever.. O beşli çetenin elindeki milyar dolarlık ihaleleri alacağını söyleyince millette bir kipirdanma oldu.. Dünden beri konuşuluyor yaptığı konuşma. Çünkü vatandaş yumuşak yüzlü siyasetçi sempatisini Akp sayesinde yitirdi.. Dün Mansur Yavaş'ın "istersen çık masanın üstünde tepin" diyerek Akp meclis üyelerine sert çıkması ve tam 80 yolsuzluk dosyasını suratlarına çarpacakken hepsinin salonu terketmesini sağlaması da insanlarda büyük yankı uyandırdı.. Yani artık siyasetin dili geri dönülemez şekilde değiştirildi! Kim gelirse gelsin sanırım böyle olacak! Tişikkirler AKP!!!
Huawei'ciler Bakabilirler Mi? Acil Yardımınız Gerek
|
Xiaomi'ciler Bi Bakabilirler Mi? Acil Yardımınız Gerek!
|
Göltürkbükü Mahallesi'nde bir otelin restoranında çıkan 2 bin 263 liralık hesap Bodrum'u karıştırdı. Kolaya 61 lira, 1,5 porsiyon dönerin tanesine 369 lira, pideye 184 lira, Türk kahvesine 53 lira, kahveye 61 lira, dondurmaya 184 lira, suya 20 lira yazılması Bodrum esnafını isyan ettirdi.
Bodrum'daki dönerciler ise böyle fiyatlara hiç döner satmadıklarını belirterek “Porsiyonunu 40 liraya satıyoruz dönerin. Ekmek arası ise 18 liradan satılıyor. Bu fiyatlar Bodrum'a zarar veriyor. Biz hayatımızda böyle fiyatlar görmedik” dedi.
"BEN HİÇBİR ZAMAN KAZIKLANMADIM”
O mekanda yemek yiyen iş insanı Gökhan Göz ise, "Böyle bir oteli tercih ediyorsanız bu fiyatı ödemeniz gerekiyor" diyerek şu ifadeleri kullandı:
"Ben 3 ay tatil yapan biriyim Bodrum'da burada 360 lira bir döner fiyatı olan yerde. Kişiye özel servis var. Düğmeye bastığınızda garson geliyor, papyonlu üst düzey bir hizmet var.
Ben ortalama gelecek hesabı tahmin ettiğim için, isteyerek tercih ettim ve gittim. Orası da bir işletme, bir plajda papyonla hizmet aldığınız, restoranda veya güneşlendiğiniz alanda düğme ile çağrılan garson ve üst düzey hizmete ödeyeceğiniz hesap, bir halk plajındaki ödeyeceğiniz hesapla aynı olamaz.
Ben hiçbir zaman kazıklanmadım. Burada da birçok mekana gitmişimdir. Bodrum gelinmesi gereken bir turizm alanıdır. Bodrum bir cennettir, Türkiye'nin incisidir. Kimse gelmekten korkmasın”
Türkiye şartlarında bir asgari ücretlinin yaklaşık bir ayda kazandığını bazıları bir günde böyle yiyor işte! Vahşi kapitalizmin en net göstergesi bu olsa gerek!!
Edit; "Zenginin malı züğürdün çenesini yorar, adamın parası istediği gibi harcar kardeşim" gibi yorumları okuyunca aklıma şu video geldi 👇
Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci verdiği bir röportajda Küçükkaya'nın kendisine psikolojik şiddet uyguladığı iddialarında bulundu! Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları #FOXTVBoykot adında hashtag açarak Küçükkaya'ya karşı kampanya başlattı! Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
|
|
Teokrasi ve Monarşiye Karşı YAŞASIN CUMHURİYET!!
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.112
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 84.117 (Bu ay: 555)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic