Nasipse nişan yapıcaz , malum ses sistemi lazım çok büyük çaplı olmucak ama şu alanda olucak , resimdeki 2+1 emektar ses sistemi + pc deki ses arttırma programları ile yeterli olurmu sizce , ortalığı yıkmasada olur biraz kalabalık olcak yeteri kadar duyulsa olur.
Polyuera araç kaplaması
Çevrenizde yada aranızda polyuera araç kaplaması yaptıran varmı ? Aracımda güneş yanığı var çokca boyatmaya kalktığımda yaklaşık 20 bin lira masraf çıkıyo ve tekrar solabilir çizilebilir vs instagramda bikaç sayfa ilr karşılaştım yaptıkları iş çok tuhafıma gitti bi yandanda mantıklı buldum off road ile vs uğraşsam kesin yaptırırdım fakat binek araçda nasıl olur bilemedim, kaporta düzeltme +kaplama + kendı rengine boyanmasına 13 bin lira fiyat aldım daha önce yaptıran varmı memnun mu acaba?
https://instagram.com/gurcoat?igshid=NmE0MzVhZDY=
https://instagram.com/polyurea_lionkinggarage?igshid=NmE0MzVhZDY=
Aliexpress vergi
Bugün siparişim geldi ve ptt görevlisine gümrük vergisi ödemesi yaptım.Tekrar baska bir siparis vermek istedigimde bazı satıcılarda görseldeki gibi durumlar ile karşılaştım.Satıcı benım yerıme gumruk vergısını odeyecegını soyluyor.Daha once bu sekılde sıparıs verenınız oldumu eger satıcı dedıgı gıbı gumruk vergisini odedıgınde kapıda bır odeme cıkıyor mu ??
Çünkü satıcıya gumruk vergısı odemesı yaptıgımda daha daha ucuza gelıyor , gümrükde ;
damga vergisi
gumruk vergısı
sunma ucreti var
2 dolarlık alısverıs ıcın en az 10 liralık vergi cıkıyor , satıcıdan dogru vergi odedıgımde 1 dolar vergi odemiş oluyorum.
Var mı daha önce bu şekilde alışveriş yapan
Arkadaslar aracimda usb aux lu dandik bir teyp, 4 kapida orjinal gelen muhtemelen 13cm lik hoparlorler ve arka pandizotta sanırim 16 cm lik 2 hoparlor var.(hepsinden ses geliyor)Bu sistemin ses performansindan tiz ve yukseklik olarak sikayetim yok fakat basslar neredeyse yok gibi.Teyp 4x50w cikisli oldugundan , arka kapilardaki hoparlorler ile pandizottaki hoparlorler yuksek ihtimalle seri bagli.Arka pandizottaki hoparlorlerin baglantilarini kessem ses kalitem artarmi ya da ayni sekilde arka kapilardaki hoparlorlerin baglantilarini kestigimde , pandizottakiler daha iyi beslenir mi sonuc olarak ses kalitem ve bass artisi olurmu ?
Bu parça nedir? Nerede bulabilirim?
|
Çorumda ekspertiz tavsiyesi
Yarın kısmetse çoruma arac almaya gidecegim, önerdiginiz guvenilir işinin ehli bir ekspertiz tavsiyeniz var mı ?
Sisteme göre teyp tavsiyesi
|
Audio Board Problemi
|
beyler bi akıl verin
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 905
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 34.428 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 927 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası