Ankara MedicalPark Saç Ekimi Merkezi olarak görüş, önerilerinizi ve sorularınızı cevaplamaktan memnun oluruz.
Soracağınız her soru konu ile ilgili merak eden herkesi aydınlatması ve bilgi paylaşımı açısından önemli ölçüde sizlere yardımcı olacaktır.
Herkese sağlıklı günler dileriz.
Bizi Takip ederek gelişmelerden haberdar olmak için;
Öncelikle aracım 358.000 km de ama motorunda yağ atma duman atma falan gibi sorunlar yok yani aracı 336.000 km de aldım son derece temiz motorlu şanzıman da falan bir sorun sıkıntısı bulunmamaktadır. Bu sorunlar son 1 aydır mevcut. Ustalara güvenemiyorum ufak bir olayı büyütüp aracımı mahvetmek istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sabah soğukken uzun uzun 7-8 bazen 10 defa marş deniyorum sonra çalışıyor. Sıcakken de uzun marşta çalışıyor. (Fakat sıcakken 1 yada 2 kere de çalışıyor motorun sıcaklığına bağlı olarak.)
-Regülatör hatası olabilir manifoltta gaz birikiyor olabilir iki yakıtı aynı anda yakaladığı için gaz tamamen çıkana kadar bekletiyor olabilir.
-Enjeksiyon ve kurum temizliği sorunu çözebilir.(Carbon Clear deniyor işlemin adına)
-Çiğ yakıt atıyor gibi emin değilim.
-Buji ateşlemesi sorun olabilir.
-Akü gerekli akımı sağlamıyor olabilir. (Düşük ihtimal)
-Hava alıyor olabilir gaz kelebeği kontrol edilmesi lazım. (Pis olabilir.)
-Benzin pompası değişti sorun ondan değil.
-Şamandıra sıkıntılı olabilir.(Düşük ihtimal)
Rölanti de devir oynaması düşüp çıkıyor sürekli. Her düştüğünde çın çın ses geliyor.
-Hava alıyor olabilir gaz kelebeği kontrol edilmesi lazım. (Pis olabilir.)
-LPG enjeksiyonlarında sorun olabilir.
-Gazı kıstılar bilgisayara bağlayıp daha kötü oldu düzeltilmesi lazım.
-LPG filtresi değişti sorun ondan değil.
Araç yüke bindiğinde ön taraftan gelen takırtı sesi (yatak sesine benziyor.) nedeni bilinmiyor normal sakın sürüşte ses yok yokuşta gaza çok basınca ya da normal seyirde gaza ani fazla basınca geliyor sadece.
Ön takımdan gelen sesler. Kasisten yada çukurdan geçerken ön takımdan gelen sesler var.
RÖLANTİDE Kİ DENGESİZLİK VE SESİ KAPUTTAN
RÖLANTİDE Kİ DENGESİZLİK VE SESİ İÇERDEN
Regal Raptor 150 mi ? Falcon Freedom 250 mi?
|
Lycanlı 1-105 EMEK SERVER YEİ AÇILDI
|
|
|
|
Carbojet Basic (Gainer) yardımm !!
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.752 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası