Vodafone mobil internet sorunu
Merhaba,
Ben telefondan bilgisayarda internet kullanıyorum Türkcell aboneliğim de FileZilla FTP programı kullanıyordum, Chrome tarayıcı kullanıyordum telefon hattımı taşımaya karar verdim Vodafone güvenemediğim için faturasız geçiş yaptım ki sorum yaşasam bir ay sonra hemen başka yere geçebileyim diye.
Vodafone ye geçtim FileZilla ve Chrome internete bağlanamaz oldu ne yaptım ise olmadı windows10 format attım yine olmadı Cuma günü Türk Telekoma geçtim bu sabaha karşı numara taşıma işlemi oldu sabah kalktığımda Telekom sim kartını taktım bilgisayarı açtım FileZilla ve Chrome ile hiçbir ayar düzeltme yapmadan sorunsuz bağlandım demekki Vodafone firması mobilden bile abonelerine internet verirken kurala uygun dağtım yapmadığı anlaşılıyor. Belki halka açık alanlarda internet dağıtım gibi yapıyor olabilir ve bundan dolayı güvenli görünmüyor olabilir.
Bu arada Vodefone kullanan bir arkadaşımın telefondan USB den bilgisayara internet bağladım diğer herşey internet çalışırken FileZilla ve Chrome yine bağlanmadı yani sorun Vodafone firmadan kaynaklı olduğu doğrulanmış oldu.
Bilgiyi internete atmak başkalarına faydalı olabilir.
Merhaba,
PHP kullanıyorum
input type text name=urun[58965] value=15
input type text name=urun[58565] value=
input type text name=urun[54965] value=5
input type text name=urun[58915] value=1
Yukarıdaki örnekteki gibi inputlarım var bu be veri tablom sayfalama sistemi ile birden fazla sayfalar var sayfaları ajax ile yüklediğimden esas sayfa yenilenmiyor
Yapmak istediğim şudur.
inputlara sayı girdiğimde ürün kodu ile beraber diziye alacak ve submit ile gönderip kaydedeceğim
Bunu jquery/javascript ile yapmak mümkün ama pek bilmediğim için içinden çıkamadım
Eğer önceden inputa değer girdiğim bir alanda vazgeçip sayıyı silersem diziden bunu çıkması lazım
Yardımcı olabilirmisiniz?
Teşekkürler
Javascript hakkında
Ajax ile gelen tablo kodlarına ek yapmak
|
|
Checkbox ile disable ve etkinleştirme
|
|
Radio butonu screwdefaultbuttons ile çalıştırma
|
Javascript için bir kaç yardıma ihtiyacım var
|
Baymak sicak su sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.663 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama