Notebook ısınma yok ama kasıyor
İyi günler Acer sf314 42 sahibiyim deterjanlı su teması oldu kapalıydı üstten kurulayip açmadan 2 gün bekledim sonra açtım açıldı ama çok ağır ısısı boşta 40 yükte 60 dereceyi geçmiyor komple söktüm anakartı çıkardım izopropil alkolle yıkadım fırçaladim kuruttum tekrar taktım değişen bişey olmadı açılırken çok hızlı açıldıktan bir iki dakika kadar yine hızlı sonra kasmaya başlıyor ısınmada yok M2 ssd mi bozulmustur sizce sorunu ne olabilir.?
Notebook sıvı teması için öneri Acill!!!
Arkadaşlar Acer Swift sf314 42 sahibiyim balkonda halının üstünde dururken komşunun bol köpüklü ilaçlı kullandığı suyu su giderden çıkmaya başlamış halı çekmiş bütün suyu o sıra muhtemelen cihazada işledi köpüklü su farkedince hemen alıp altını sildim batarya kapak altında olduğundan ve garantisi olduğundan çıkaramadım cihaz kapalıydı zaten 1 gün o şekilde bıraktım sonra açtım 20 sn kadar çalıştı kapandı bidaha açtığımda boot hatası verdi zaten sıvı temasından garanti dışı kaldığı için açtım fanini PC pilini Rami söktüm basit fırçayla yüzeysel temizledim geri taktım PC normal açıldı ama şuan aşırı ağırlaşmış durumda M2 ssd yle açılması iki üç dakika sürüyor cihazda ısınma yok ve sadece şarj cihazı takılıyken açılıyor şarjı çıkarınca kapanıyor garantiside gitti problem anakartmı yoksa ssd mi anakartı söküp temizlemeyi düşünüyorum ne önerirsiniz temizlik için izopropil alkol,tiner,aseton,kontak sprey, ethanol alkol
Xiaomi Redmi 7 16gb!!!!!!
Merhabalar arkadaşlar kullandığımız bir telefon var redmi 7 2gb ram 16 GB rom cihaz sifirlanip hiç birşey yüklenmedigi durumda bile 11 GB dolu başlıyor ve iki ucgun kullandıkça dolmaya devam ediyor uygulama kurdurmuyor hafıza kartı vardı taktım 32 GB lik dahili biçimlendirme yaptım oda işe yaramıyor telefon çok aşırı kasıyor yenilerin fiyatları malum bunu kullanılabilir bir duruma getirmem lazım ne önerirsiniz bana custom rom işe yarar mı ve sizin onerebileceginiz bir rom varmı telefon başlangıçta bu kadar dolu olması normal mi
YETKİLENDİRME GEREKİYOR!!
Modeme reset attım modem arayüzüne girmeye çalıştım fakat şifre yanlış diyor TTNet goknet 1234 admin bütün şifreleri denedim olmuyor birde wifiden bağlandığında yetkilendirme gerekiyor diyor modem tüm ışıklar sabit yanıyor sıkıntı ne yapmam gerekiyor arkadaşlar
Metin2 ikili doğrulama
Arkadaşlar Metin2 hesabıma ikili doğrulama denen olay yüzünden giriş yapamiyorum 1 epostada 5 hesap var bunlardan biri ikili doğrulama istedi diye bende yaptım girdim girdim oyuna sorun yok sonra abimbaska memlekette oda indirdi uygulamayı oda aynı hesaba giriş yaptı uygulama başlarken kurtarma kodunu kaydetmemis şimdi ikimizde giremiyoruz uygulamaya onay kodu gelmiyor ortada kaldık hesapta önemli neyapmamiz lazım arkadaşlar
Yedek astsubayken atama yapılması
Arkadaşlar yedek astsubay olarak askerliğimi yapıyorum şuan yakında bekçi kadrosu açılacak ona başvurucam sorum eğitime kabul edilince askerde olduğum için süreç nasıl ilerler zorunlu terhismi olurum haklarım saklimi kalır yoksa hakkımı askerde olduğum için kayipmi ederim daha önce bu tarz askerde atanma durumu olan veya çevresinde yaşayan varsa bunu bilgi verebilirmi
Yedek astsubayken askerden muaf olmak
383. Dönem yedek astsubayım hudutta görev yapıyorum ama yapamıyorum psikolojim çok kötü geldiğimden beri 10 kilo verdim iştahım kapandı bunalıma girdim burda stresten sıkıntıdan patlamak üzereyim kaçmayı düşünüyorum sürekli aldığım maaş zerre umrumda değil tükendim artık nasıl bir yol izleliyim Allah rızası için bana bir yol gösterin hastaneye gitsem bana muafiyet verirler mi
3 kulaklık arasında kaldım acil
1- haylou GT3.
2-lenovo livepods lp1
3-taotaroniks soundliberty 53 pro
Araştırmalarım sonucu bu üçünden birini almaya karar verdim silikonlu istediğim için ve yorumlardan ses ve mikrofon kaliteleri den çok iyi diye yorumlar okudum şimdi bunlardan kullanan varsa yorum atabilirmi hangisini aliyim
Yedek astsubaylık büyük sıkıntıdayïm
Arkadaşlar göreve başlayalı 15 gün oluyor biraz için ne kapanık biriyim şuan karakol komutanının bana verdiği görevleri yerine getirmiyorum bu yüzden çok kötü azar yiyorum psikolojim çok kötü şuan kaçmayı veya kendimi vurmayı düşünüyorum Bittim artık ne yapacağımı şaşırdım
Askerlik yapan yedekler bakabilirmi acil
Beyler büyük sıkıntıdayïm yedek astsubay adayı olarak kursumu bitirdim kıta görevine başladım yer söylemeyeceğim.1 hafta oldu başlayalı hudut karakolunda görev yapıyorum karakol komutanı geldiğimden beri çok ters davranıyor bana er muamelesi yapıyor nöbet yerine herkes araçla giderken beni yürütüyor ilk kaç gün mevzi nöbetleri tuttum oryantasyon falan hiç görmedim direk başladım ve benden sorumluluk alanında bütün her yerin adını bilmemi istiyor bir gün içinde eğer bilmezsen tutanak tutacağını dilekçe yazacağını söyledi çok büyük sıkıntıdayïm öğrenmek için şuan elimden geleni yapıyorum ama üstüme yaptığı baskıdan bişey kalmıyor kafamda her gördüğü yerde fırça atıyor alışma süreci bile tanımadı bana askerliğini yedek astsubay yapan benzer şeyler yaşayan varmı nasıl bir yol izlemeliyim belki umrunuzda olmayacak ama şuan kaçmayı veya intihar etmeyi düşünecek noktaya geldim Allah rızası için bana bir yol gösterin.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.376 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware