Merhabalar !
Aracımda resimlerdeki ile aynı, -20,+5 aralığında çalışan, yaklaşık 25 litrelik kompresörlü araç buzdolabım var ve bir arızayla karşılaşıyorum.
Aracın yanına varıp dolabı çalıştırdığımda ilk kalkışta hiçbir problem yok ve ayarlanan soğukluğa normal sürede ulaşabiliyorum. Fakat sorun bundan sonra başlıyor. Soğukluk belirli bir seviyeye gelip tekrar kalkış yapacağı esnada kompresörün çalışmasıyla durması bir oluyor (1 saniye içinde). Her 10 saniyede bir kendini tekrar eden başarısız kalkış denemeleri enerjiyi kesene kadar devam ediyor.
Enerjiyi kestikten 3-4 saat sonra çalıştırıyorum, yine ilk kalkışta ayarlanan dereceye geliyor ve 2. kalkışta yine aynı problem.
Anladığım kadarıyla ilk kalkışı yapan bir parça, ısınmadan kaynaklı ikinci bir kalkışı yapmaya engel oluyor. Servise gönderiyorum ve sorunumu haftalar sonra "bu dolap çalışıyor" diyerek ilgisizce geri yolluyorlar. Elim tornavida tutuyor. Bu soruna hangi devre elemanı neden olabilir ?
Teşekkürler...
Merhabalar.
Elimde ekranı kırık, dokunmatiği çalışmayan, görüntüsü tamamen gitmiş bir samsung A50 var. Cihazda önemli dosyalarım mevcut. Telefonu türlü yöntemlerle pc'ye bağlamaya çalışsamda bir türlü erişim sağlayamadım. Ekran değişimi de çok maliyetli. Bir arkadaşımda görüntü ve dokunmatiği sağlam kırık ekranlı gm 8 go cihazı var. Bu cihazın ekranını montaja gerek kalmadan, sırf görüntü alabilmek için kendi cihazıma bağlayabilirmiyim, soketleri uyum sağlar mı ?
Teknik bilgisi olan, fikir beyan edeceklere teşekkür ederim...
Focal, uygun amfi
|
Teknik ressam adayı
|
Adsl var. İnternet ışığı yok.
Ekran kesinti problemi ?
|
The North Face Trekking Bot Temizliği
|
Galaxy grand prime. Ses için yardım.
|
Eski kasaya yeni nesil kart - Yardım
|
HP pavilion Dv5-1130et
|
Meslek: Tır Şöförü
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.756 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar