Sürekli hastayım sorunu bulamıyorum.
Arkadaşlar bu zamana kadar, acil başta olmak üzere, dahili bölümüne gidip hastalığımın sebebini araştırdım bulamıyoruz.
Hastalığım şu;
Karnimda gezen ve sürekli yer değiştiren bir ağrıya eşlik eden ishal,39 derece ateş, gaz, halsizlik, kramplar ile boğuşuyorum. Öyle bir halsizlik yapıyor ki, hastane de bile yuruyemiyorim.
Hiç bir şekilde ağrı kesicilerin ise yaradığını görmedim. Kanımda sürekli CPR 100-150 lerin üzerinde. İdrar tahlilim temiz. Karn baş ve göğüs bölgesi Mr lari çekildi temiz dediler. Resmen dede ve neneler gibi dinlene dinl ne yürür hale geldim.
Bir sene önce ilk kez başladığında idrar yollarını usuttum herhalde dedim. Fakat o günden sonra çoğalarak ve artık haftada 2 kez böyle paya başladım.
İmla hataları ve uzun yazi için özür dilerim. Ben ne yapayım lütfen bana akıl verin.
Sabahları ilk kalkışta kasılma ve öksürme
Merhaba arkadaşlar;
Aracım 1.4 citroen c3 et3j4-kfu motor. Bu arabayı aldığımdan beri (5 yıldır) sadece kışın! sabah veya akşam belli bir süre geçtikten sonra ilk marşta sorun yok, hemen çalışıyor, fakat ne zamanki arabayı 1 vitesi takıp kalkması için gaz verdiğimde, motor kasılıyor araba gaz yemiyor. Sonra bir anda önden pattt diye bir öksürme sesi geliyor araç rahatlayıp devam ediyor. 2 vitese aldığımda yine biraz geri çekilme oluyor fakat daha sonra düzeliyor.
Aldığımdan beri araçta p420 katalitik konvertör yaşlanmış- Arızası alıyordum ki. Arabanın silindir kapak contası değiştiğinden beri hiç bu arızayı vermedi.
Acaba diyorum katalizatör dolu soğukken iyice büzüşüp daralıyor motor egzozu atamıyor ısınınca gözenekleri genişliyor ve sorun düzeliyor mu?
Katalizatörü( katalitik konvertör) 1 kere açtım üstten baktığımda delikler sanki hep kapalı gibiydiler.
Bu zamana kadar aracın ateşleme bobini, bujileri, silindir kapak contasını hep kendim değiştirdim. (Elimde tork anahtarı dahil herşey var.)
Şimdi katalizatör pahalı bir şey ve sağlamken değiştirsek cebe zarar, zaten komple söktürsem insana zarar. Ama sabahları bunu yaşamaktan sıkıldım artık.
Sizin aklınıza gelen bir şey var mı?
Tecrübelerinizi beklerim.
Not: Araç 220.000 binde
Sakalları 0 Alan F/P Makine Tavsiyesi
Merhaba;
Sakalları 0 alacak max 125 TL F/P makine arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler.
Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
Merhaba;
Sakalları 0 alacak max 125 TL F/P makine arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler.
Turknet dalga geçiyor
Herşey 16.09.2020 tarihinde hiç haber vermeden aniden adsl ışığının ve telefon cevir sesinin gitmesi ile başladı...
Ne kadar oldu sayamadım, 35 gün mü? Bu süre de sabret kanka, Allah büyüktür hacım, elbet bu da geçer minvalin de bir sürü mesaj ile bana sorunun Türk Telekom dan kaynaklı santral problemi olduğu iletildi. Sonra kablo çekiliyor dendi.
Daha sonra hizmet alamadıgım ve sürecin uzadığından, kavga tartışma kullanmadığım günleri düşüp 39 küsur lira fatura çıkardılar. Kizdiğımdan ve faturalandırma dönemlerini tam anlamadığım dan ödemedim. 39 lira faturaya bana 30 lira kapalı hatti açıp kapama ücreti sokmuşlar komedi gibi...
Şimdi yeni bir fatura daha çıkmış bana bunu öde internetin rabbimizin izniyle ne zaman gelirse biz ileriki aylardan mahsup filan ederiz pompa ay pardon pampa deniliyor.
Sanki ben fatura ödeme hizmetin satın almışımda, yanında promosyon internet gelmiş gibi ne internetten arayıp soran var ne halin vaktin nedir diye soran var derken telefonuma mesaj geldi.
Şimdi mesajları buraya atıyor ve konuyu sizin görüşlerinize sunuyorum. 2020 de böyle para odaklı rezil hizmet sunan, müşteri ile dalga geçen başka bir kurum ben henüz tanımadım.
Buyrun son mesajlar asağidadır. Turknete geçecekler bir kez daha düşünsün.
Destek Kaydı
Destek Numarası
36465701
Destek Konusu
İnternet Arıza
Turknet Destek
Telekom Sistem Mesajı
Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
Arıza Bildirim Tarihi : 16-09-2020 12:01:12
Görev : FTTX ISLAH
Görev Bildirim Zamanı : 17-09-2020 16:32:00
Arıza ID :2020091600076248783
Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
İş Emri ID : 2020091700174686427
İş Emri Durum Açıklama : Arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir
Log : AKTİF SİSTEM FİBER KABLO ARIZASI TESPİT EDİLMİŞTİR
İşlem Sonuç Kodu : Kontrol
İşlem Sonuç Grubu : Kontrol
Geçen Süre Tipi :TurkTelekom
Gelen 2. Mesaj evet haklısınız müşteri sorunu çünkü hala size iptal dilekçesi göndermedim.
Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
Arıza Bildirim Tarihi : 16-09-2020 12:01:12
Görev : ISLAH
Görev Bildirim Zamanı : 17-10-2020 15:27:00
Arıza ID :2020091600076248783
Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
İş Emri ID : 2020101700178528967
İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi
Geçen Süre Tipi :TurkTelekom
SONUÇ:
NE ADSL IŞIĞI YANİYOR NE TELEFON CALİSİYOR.
BANA ATESLE KOCUM BAKALİM PARALARİ DENİLİYOR.
Turknet 20 gündür olmayan internet ve zorla fatura odetmeye çalışması
Evde 20 gündür yani ayın 16 sondaj beri internet yok. Zaten 20 gündür İnternet yok. Kullanmadığım geçen ayki günleri iade edeceklerine birde bu ayın hiç kullanmadığım faturasını ödemek zorundaymisim odemezsem 30 lira da sokacaklarmis internet ne zaman gelirse o zaman iade edeceklermis yok ya.. başka isteğiniz? Su terbiyesizlige bakarmisiniz? He Twitter'dan mesaj atmasak oldun mu kaldim mi soran yok
Destek no:36465701
Edit: Neredeyse 1 ay oldu ne internet var ne de telefon. Turknet bozuk hattımı utanmadan bir de kisitlayip 30 lira da açma kapama bedeli çıkarıp hiç siftah etmediğim Ekim ayına fatura çıkardı. Onu ödememi internet ne zaman gelirse hesaplasiriz öde köle demektedir.
Iptal dilekcesi bu gün içinde gönderilecektir. Allah bir daha size bulastirmasin amin.
Bu rezilliginizin görülmesi için de konu elimden geldiğince güncel tutulacaktır.
Bir anda gitti 6 gündür gelmedi
|
Bazı illere giriş çıkış yasağı mı geldi?
Mynette böyle bir haber görüyorum ama başka hiç bir yerde göremedim.
Çorum'da ki aslanım beni arıyorlar.
Afrika dan bindim otobüse sözde adam beni Berlin hayvanat bahçesine kadar götürecekti. Kamyon bir kaç kere durdu, komsi karpuz filan derken geldik dedi beni indirdi.
Sabah oldu gardaş bu edres neresi dedim herkes benden kaçtı. *Erefsiz adam meğer beni Almanya yerine Çorum'da indirmiş. Bari Bolu'da filan ataydın. Neyse şimdi otların altında saklanıyorum bir de yavrusu filan var demişler ayıp valla elime dişi aslan eli değmedi.
Burdan nasıl Almanya'ya gidebilirim bilen varsa yazsın. Hiiiir.
Araç kontrolünde aracımın resmi çekildi.
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 374
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 47.270 (Bu ay: 754)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası