Yurtdışından sürekli alışveriş yaptığım Tradeinn sitesinde 15BF koduyla yüzde 15 indirim fırsatı var. Örneğin Columbia montlar Türkiye fiyatlarının zaten 3 te biri artı %15 indirim var. Türkiyeye gönderimde ptt yi secebiliyorsunuz. Dün delta ridge down montu kargosuyla birlikte 115$ a aldım (Tr fiyatlarına bakın) Bu fiyata %18 vergi eklenecek(Ab ülkelerinden gelen ürünlere uygulanan vergi)
Sitede sadece çoğu giyim markasının ayakkabıdan tutun monta kadar her ürün var. Deniz sporları ekipmanları da var. Ben geçen sene Cressi mini havalı zıpkın almıştım. Sorunsuz ptt ile geldi.
İndirim 24/11/2023 gece yarısına kadar geçerli.
edit: Ben daha önceki alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım fakat internette araştırma yaptığımda gördüğüm şu: Müşteri hizmetleri ve ilişkileri kötü. Sorun yaşadığınızda sonuçta çözüyorsunuz ama fıtık ediyorlar (ya da nette yorum yapan kişiler beceriksiz bilmiyorum)
Aşağıda arkadaşlar yazmış ama ben postu ilk kez görecek olanlar için tekrar yazayım..Alışverişiniz 150 euroyu geçmesin. Geçerse ticari alışverişe sokulacağından gümrükleme mevzuatı değişiyor ve sanırım ötv de ekleniyor,astarı yuzunden pahalıya gelir zarar edersiniz.
Orient M-Force Beast kutu açılışı
Seiko Alpinist SARB017 kutu açılışı
|
|
HYT - THE HYDRO MECHANICAL HOROLOGISTS
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 450
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.680 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic