Merhaba arakadaşlar.11 senedir çalıştığım firmada başka firma ile anlaştığım için işi bırakıcam fakat 11 senelik tazminata kıyamıyorum.Senelik nereden baksanız 400-500 saat arası fazla mesai yapyorum.Mesai saatleri dışında arıza olduğunda da geceleri aranıyorum.Bu iki sebepten tazminatımı alma şansım nedir sizce?Avukata vereceğim ona göre.Dah önce bilgisi tecrübesi deneyimi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
3S BMS devre kartını 2S olarak kullanabilirmiyiz?
Cümleten SA arkadaşlar.Kendim 3d yazıcımd rc araç bastım.motor kumanda ve escleri 2. el aldım.Pilide kendim 3s 18650 li-ion piller ile BMS devresini alarak yaptım.Fakat aracı kullanırken motor 2-3 dk içinde ateş gibi oluyordu.Daha sonra netten araştırdığımda motorum 7.2 volt olduğunu öğrendim.Şimdi tekrar 2s kart almadan elimdeki 3s bms devresini 2 pille kullanabilirmiyim?Bu ısınmanın fazla voltajdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Siz değerli tecrübeli kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.Aldığım kartın şekli bu:
Merhaba arkadaşlar 2016 dan beri vodafone fiber kullanıyorum(Vodafonenin kendi altyapısı).1 ay öncesine kadar 100 mbitlik paketi sorunsuz kullanıyordum.Hattakablo ile hız testi yaptığımda 115 mbit falan çıkıyordu indirme hızı.ping de 5-10 ms arası değişiyordu çok memnundum.
Ama son bir aydın 1-10 mit arası hız alıyorum.ping de 80-120 ms arası değişiyor. taahhütümün bitmesine 1 yıl var daha .geçen mh yi aradım iptal edicem aboneliğimi o zaman cayma bedelini hesaplayalım hemen dedi.Ben bu bana çıkardıkları cayma bedelini tüketici hakem heyetinden alabilirmiyim vaadettikleri hızı veremiyorlar diye.
değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Citroen C5 rehber tadında tamir modifiye videoları
Merhaba arkadaşlar.C5 araçla iligli işinize yarayacak rehber tadında videolar çektim.
Kanalıma desteklerinizi bekliyorum :)
AMD Ryzen 5 3500X'li sistem nasıl?
Merhaba arkadaşlar. Hazır efsane kasım indirimleri varken kasa toplayım dedim. Kullanım amacım FPS oyun ve video render. Sizce nasıl olmuş. Üstadların değerli yorumlarını bekliyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Not: Ekran kartı ilerleyen zamanlarda güncellenecek.
İşlemci : AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB işlemci
anakart : MSI B450 GAMING Plus Max AMD B450 4133MHz anakart
RAM: Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram
SSD : Longline 512 GB NVMe M.2 SATA SSD 2500MB/s 1700MB/s SSD
kasa : Rampage spectra tempered glass Rainbow fan ve LED'li kasa
Toplam: 4000 TL civarı tuttu.
Power: Xigmatek 500 Watt (Eski kasadan alacağım)
Ekran kartı : Gigabyte RX 570 4 GB 256 Bit (Eski kasadan alacağım)
S
Citroen c5 1.6 sxpk 2009 nasıldır
|
Amd A10-7870K rx 570 performasnsı hakkında
|
|
SQLite Networkte Vt Ye Bağlanmama Sorunu
c# Nesne başvurusu....Jit hata ayıklama sorunu
|
Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz ||www.mareaturkiye.com - Marea severlerin yeni buluşma noktası ||www.hostbudur.com|| Amd Ryzen 5 3500X - MSI MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 || Spphire Pulse RX 5500 XT 8GB GDDR6 128 bit || Xiaomi Redmi Note 6 Pro || Citroen c4 2013 Confort Plus 1.6 D |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 950
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 27.063 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar