3D Tarama Özelliği Olan Android
Arkadaşlar merhaba. Mate 10 Pro kullanıyordum efsane bir telefon fakat ekranı kırılınca veda etmek zorunda kaldım. Yeni telefon bakıyorum bütçe sorunum yok fakat ios kullanmayı sevmiyorum fakat Iphone larda bulunan 3d tarama özelliği de çalıştığım içimde çok yardımcı olacak bir özellik. Merak ettiğim aynı özelliğe sahip android telefonlar var mı biraz araştırdım pek bir bilgi bulamadım. Önerileriniz bekliyorum
Hem GPU hemde CPU yu aktif şekilde kullanarak değişik programlar aracılığı ile render alacağım. Mobilite önemli olduğu için laptop a mecburum 10875H serisi işlemci RTX 3070 bir laptop mu önerirsiniz yoksa 10700K RTX 2080S bir laptop mu? Hangisini önerirsiniz
İyi Günler Arkadaşlar. İş amacı ile bir laptop alacağım. 3d modelleme rasarım ve render işlerimi görmesini istiyorum. Çok nadir olarak oyun amacı ile kullanılabilir. Oyun amacı ile kullanıldığı zaman 32" 2K çözünürlüklü bir monitörü ikinci mönitör olarak kullanacağım. Bu ikinci monitörde oyun amacıyla da kullandığım zaman 2K çözünürlükte kasma yapmasını istemiyorum. Nasıl bir laptop önerisi verebilirsiniz. RTX 3000 serisi mi beklemeliyim yoksa RTX2070S RTX2080 işimi görür mü.
Aynı amaçla kullanabileceğim GTX 1080Ti - SLI ekran kartlı az kullanılmış bir laptop buldum ikinci elde. 7700hq işlemci 64GM RAM var. Bu laptopu alırsam işime yarar mı.. İşlemcisi düşündürüyor beni. Bu Laptop üstte yazdığım konularda işimi görür mü?
5500-6000 TL ARASI SİSTEM TAVSİYESİ
|
Mate 10 Pro mu P20 pro mu?
|
Garantiden Yeni Cihaz Fakat Ne Olduğunu Bilmiyorum
|
ADSL Kurulum Problemi
|
Ekran sorunu
|
Kayle kayboldu
|
Heimerdinger Cd Bug
|
Gerhauen
|
de1d2ac1ef6132848eacb3b2d70d66509.jpg |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 53.628 (Bu ay: 1.597)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO