Nixon genie sorunu
Elime nixon genie alakazam marka saat geçti pili bitmiş yeni pil taktım ama ekran gelip gidiyor reset atıyor gibi bib sesi var resim atmaya çalıştım ama beceremedim galiba ustalar yardımcı olurmu sorunu nedir saatin
Asus VivoBook oled ekran ultra book
Asus Vivobook D513UA-L1346 OLED AMD Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" FHD
Uzun zamandır kendime uygun laptop arıyordum ama bütün cihazlar birbirinin kopyası gibiydi malum dolarda hep yukarı yönlü katlanan fiyatlar başka ülkelerde atari muamelesi görecek donanımlı makineler bile ülkemizde bilgisayar niyetine satılıyorlar hemde hatırı sayılır fiyatlara bir hafta önce bir teknoloji mağazasında Asus,un oled ekranlı laptoplarına denk geldim ekran görüntüsü renkleri ile çok iyi görünüyordu asus oled ekranlı laptop modellerini donanım çeşitliliğini çok geniş tutmuş her bütçeye hitap eden makinalar çıkarmış rtx harici ekran kartlı modelleri bile var oyunlar ile fazla aram yok İnternet uygulamalarında vs.beni üzmesin yeter ekran teknolojisi de oled olunca en büyük alma sebebim oldu henüz cihaz elime geçmedi freedos olarak gelecek cihazı alan kullanıcıların yorumları ekran odaklı ama işlemci ve diğer bileşenlerinin perfonmansıda iyi yorumlar almış
Sizce nasıl makina,bu ekonomik durumda ilerleyen zamanda bu tür elektronik cihazlara ulaşmak dahada zorlaşır şimdiden almış olayım dedim
Dark mini mania 2 telefonla kumanda
Televizyondan YouTube vs internet içerikleri için elimde dark mini mania 2 media player var ama kumandası yok çalışıyor ekranda menü çıkıyor mause taktım algılamadı telefona ir kumanda uygulaması yükledim ama hiç sonuç alamadım sonra internetten kumandasını temin edicem ama sabırsızlık hemen kullanmak istiyor insan bu Media player,i telefondan kumanda edebileceğim uygulama vs bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi mause,yi algılama sorunu belki reset ile çözülür ama onun bilgiside yok internette
Redmi 9 donma kasma
|
euroclub sd 100 lazer
|
Gözü doymaz aç patronlar
|
Sony icf sw 1 radyo tamiri yapan anlayan
|
125cc trafik sigortası yuksek. Fiyatlar
|
Bulunamayan film
|
Panasonic av receiver kumandası
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 243
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.149 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 412 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar