GigaFiber PON Işığı Yanıp Sönüyor.
yaklaşık 4 5 saat önce gigafibere geçiş yaptım ilk 1 saat sıkıntısızdı sonra birden kesildi müşteri hizmetlerini aradım fiber kablosunu çıkartıp taktırdı kapatıp açtırdı düzeldi sonra yine kesildi yine aynı işlemleri yaptım ve aradım bir daha kesilirse kayıt açarız dediler şimdi bi kez daha kesildi. bunu tetikleyen sebepler ne olabilir sizce benzer bir şey yaşayan var mı vdsl kullandığımda hiç sorunla karşılaşmamıştım kendi altyapılarında böyle bir şey olması garip cidden
TurkNet GigaFibere Nereden Başvuracağım?
Merhaba. Uzun zamandır beklediğim turknetin fiber internet hattı sonunda geldi. Apartmana kutu koyuldu vs. ve altyapı sorgulamada da gözüküyor. Ancak halihazırda Turknet müşterisi olduğum için başvurabileceğim bi kanal bulamadım. Telefon hattından görüşemiyorum bildiğiniz gibi internet sitesinde de herhangi bir bu konuda başvurabileceğim bir alan yok. @TurkNetDestek Gigafibere nereden başvurabilirim?
TP-Link Archer VR300 ve turknetin modemi vmg8623 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya öneriniz var mı farklı model olarak bütçem 400 civarı
Türk Telekom Modem İadesi
Türk telekom modem iadesinde sadece modemi mi istiyor yoksa adaptörü de teslim etmem gerekiyor mu?
Türk Telekom İnternet İptali
benim internet hattım başkasının üstüne ve 1 şubatta taahhütü bitecek. Hat sahibi olarak gözüken kişi başka şehirde oradaki telekomlarda iptal ettirebilir mi ya da direkt telefonla iptal ettirebilir miyiz?
Hangi ISS Tercih Etmeliyim
Merhaba. TT'de 16 mbps adsl kullanıyorum ve sonunda bölgeme vdsl geldi. Taahhütüm 8 gün sonra bitecek. Sizce hangi ISS tercih etmeliyim?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.538 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar