Kredi Alımı Yapıyorum
Rl ücretle kredi alımı yapacağım detayla birlikte mesaj atınız
Yemek Kartları Vergi Muafiyeti Hakkında
Merhabalar,
10 kişiden oluşan bir şirkette çalışıyorum. Günlük yaklaşık bedel istisnası 120 lira olan yemek kartı ücreti bize 80 lira olarak yatmakta.
Ben şunu anlayamadım. Eğer bize 40 lira daha fazla verse zaten devlete vereceği yemek parasını bize vermiş olacak.
Bu şirket neden bize 120 lira vermiyor olabilir? Çok fazla vergi veren de bir şirketiz, az vergi verdikleri için de olmaması lazım.
Aklıma yatan en mantıklı seçenek aradaki farkı kendilerine yüklüyor olmaların. Sizin bir fikriniz var mı?
Çok teşekkür ederim.
Xbox Açılıp Tekrardan Kapanıyor
herkese iyi günler,
bir süredir xbox one cihazım açılmıyor. düğmesine basıp ışık geldikten sonra hemen kapanıyor, ekran gözükmüyor.
internette bir süredir araştırma yaptım ama sağlıklı cevap alamadım. fan kısmına kurutma makinesi tutulması gerektiği yazıyordu ama denemek istemedim.
tamire götürdüm, fiyat aldım.
tamirci fan ve harddiskin değişmesi gerektiğini söyledi.
neden harddiskin değişmesi gerektiğini sorduğumda sağlıklı cevaplar alamadım açıkçası, mantıklı da gelmedi bana. fan ve hdd değişimine 650 lira para istedi.
sizce ne yapmam gerekiyor? başka bir yerden fiyat alayım mı? kurutma makinesiyle kendim mi deneyeyim yoksa söylediği gibidir yaptır mı dersiniz.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden
HDD'den Ps4'e Oyun Kopyalama
|
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.468 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun