vatan bilgisayar güvensizdir
Öncelikle merhaba, muhtemel sizde vatan bilgisayar tarafından mağdursunuz/çözüm odaklı olmayan bir problem yaşadınız. Bu konuyu açmamın nedeni yaşadığınız olumsuz deneyimleri buraya yazıp bu güvensiz olan firmadan rahatsızlıklarınızı insanlara duyurmanızdır.
Kesinlikle uzak durulması gereken, güvensiz bir firma, müşteri odaklı olmayan bir firma, uzak durun. Hem ürün pahalılığı hem müşteri odaklı olmayışları, hemde iptal iade ve değişim süreçlerinde ki vurdum duymazlıkları, aymazlıkları, çalışanlarının kabalığı çok fazla, bir sorunu çözümsüzlük için kapattıkça kapatıyorlar, Allah bildiği gibi yapsın bu firmayı. Şahsen ben 1 tane usb bellek bile oradan almam, beleş mal verseler dahi vatansa uzak durmayı tercih ederim!
Vatan bilgisayar güvenli midir? Tabi ki de hayır güvenli değildir, güvensizdir.
Vatan computer güvenli midir? güvensizdir.
hasan ahmet acaroğlu isimli şahıs sahibinden letgodan hatta forumdonanimhaberden bile ürün başlıkları atıp farklı yanlış konumlarla insanlara güven verip dolandırıyor ve sonra engelliyor bir çok mağdur var lütfen dikkatli olun! hasan ahmet acaroğlu dolandırıcıdır bugün 1400 lira eft yolladım engelledi beni, ismini araştırdım çoğu platformda onlarca insanı aynı yöntem ile dolandırmış. lütfen bu şahış hakkında bilgisi olan varsa bana ulaştırsın. şikayette bulundum umarım yakalarlar.
Bilgi Tek Bilişim dolandırıcıdır
wp numarası 0533 290 80 69
iletişim numarası 0534 015 80 60
vermiş olduğu iban ismi ve nosu : TR87 0004 6002 1488 8000 2107 80
TC KİMLİK NOSU : tc kimlik nosu 24292535170
HASAN AHMET ACAROĞLU
BAB ADI FİKRİ
facebook hesabı : https://www.facebook.com/xenofanes.9
instagram hesabı : https://www.instagram.com/xenofanes.9/
sahte isimlerle kendini bilgisayar teknik servisçisi olarak dükkan işletmecisi gösterip, gayet profesyonel şekilde güven verip insanları kandırıp dolandırıp zarara ve strese sokuyor. kısa bir araştırma sonucu 10 larca mağdurla görüştüm hepsi müzdarip bende şikayatte bulundum 1400 lirayı eft yaptım sonrasıda engelli beni heryerden. İnşallah bu şerefsizi yakalarlar zararımı karşılarla ve içeri tıkarlar..
BABASI EVDEN KOVDUĞUNU EVLATLIKTAN RET ETTİĞİNİ SÖYLEDİ, ABLASINI EDVİYE ACAROĞLUNU ARADIM ULAŞMADIĞINI ÇANAKKALE MERKEZDE İKAMET ETTİĞİNİ SÖYLE .. RESİMDEKİ BABASI FİKRİ BEY VE DOLANDIRICI OĞLU HASAN AHMET ACAROĞLU
|
|
Windows 10 build 10171 (indirme linki)
|
|
|
|
Windows 10 build 10151 (indirme linki)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 7.630 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar