Geri Görüş Kamerası Problemi Hk.
Merhaba Arkadaşlar,
Peugeot 307 2005 model aracım var. Arabada seyir halinde iken, kendiliğinden geri görüş ekranı gelmekte. Bazen karanlık bir ekran bazen parazitli görüntü.2-3 sn. durup normal ekrana geçiyor. Ardından bu süreç sürekli tekrarlıyor.
Problem neden kaynaklı olabilir. Konu hakkında desteklerinizi rica ederim.
Klima Işıkları Hk.
Merhaba, Hyundai Accent Admire 2006 1.5 Crdi model araca sahibim. Orijinal teybini çıkartıp bluetooth teyp taktırdım. Ancak daha sonrasında fark ettim ki klima ışıkları yanmıyor. Takma esnasında sigorta atmıştır. Tekrar götürdüğümde öyle bişey olmaz yeni ışık takmamız lazım filan dedi ancak ben sigorta kutusundan şüpheleniyorum. Ön ve araç içinde ki sigorta şemalarını aşağıda paylaştım. Hangisi klima ışıklarına gidiyor acaba? Bir de eğer klima ışıkları yanmıyorsa o sigortaya bağlı başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bluetooth Mic Sorunu
Merhaba,
Aracım eski bir model olduğu için bluetooth bağlantılı bir teyp taktırdım. Tek problemim var teyp mic çok kaliteli olmadığı için sesim uzaktan ve kalitesiz gidiyor. Telefonum bluetooth bağlantısı yaparken sesi araçtan mikrofonsa telefondan gelsin istiyorum. Konu hakkında destek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Telefon : Samsung Galaxy A50
İyi günler.
Alfa Romeo 156 vs BMW E36 vs Mazda Lantis Hk.
Merhaba,
55 bin lira düzeyinde bir param var. Alfa Romeo 156 - 147, BMW E36 veya Mazda Lantis almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım. Lütfen araçları deneyimlemiş arkadaşlar yorumlarıyla destek olursa memnun olurum.
İyi günler.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.116 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar