Merhaba, elimde klavyesini su dökerek bozduğum onun dışında sağlıklı bir şekilde çalışan bir adet laptop var, bir adette masaüstü pc var.
- Bu laptopu masaüstü PC min ikinci ekranı olarak kullanmam mümkünmü, sadece ekran olarak?!
- Bu mümkün değilse aynı klavye ve fare ile 2 bilgisayarımı kontrol etmek için tam olarak ne satın almam gerekiyor, sadece klavye ve fare ortak olarak kullanılacak, KVM Switch alacaksam ne almam lazım.
Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur, 2 fare ve 2 klavye kalabalık olacaktır.
Merhaba, 2 metrenin üstünde bir adam var hapise düşüyor sonra gardiyanından mahkumuna herkesi kaba kuvvetle dövüyor, öncesinde karısının arabasını çıplak elleriyle parçalıyor!
Daha önce izlemiştim ama bir daha izlemek istedim çeşitli şekillerde aradım ama bulamadım, filmi izleyen birisi adını yazarsa minnettar olurum. Şididen teşekkürler
Merhaba, video kurgusu yapabileceğim photoshop gibi programları kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum, aradada oyun oynamak istiyorum, taşınabilir bir şey olmasını tercih ederim, oled yada IPS ekran olursa iyi olur. Birde olmazsa olmazım Türkçe q klavye olması, ve klavyenin arkadan ışıklandırılmış olması. 15 inç ideal benim için...
Fransa'da yaşıyorum ama klavye sorunu olacağı için Türkiye'den bir cihaz almak istiyorum, bütçem 1000 Euro'ya kadar, işlemci ve marka takıntım yok, Windows işletim sistemi olacak haliyle.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Paris'ten sevgililerle
Hepinizi bekleriz gençler
Redmi k20 pro mu Asus Zenfone 6 2019 mu alayım?
|
Redmi 5 plus'ın 30 dakikada %70 şarj olması mümkün mü?
Mı note 5 plus'ı değişmenin zamanı geldi mi?
|
|
Redmi 5 Plus mı, Mi 5 mi? Ses deneyimi+Şarj istiyorum
|
|
Onuncu köyün yolcusu... |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.643
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 34.274 (Bu ay: 573)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.515 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar