Merhaba. Yeşil pasaport alacağım. Hak sahibi babam ama o almayacak sadece ben alacağım. Gerekli belgeleri toplayıp il nüfus müdürlüğü'ne kendim gidebilir miyim?
Yaşım 23.
Çözüldü: Tekirdağ İl Nüfus Müdürlüğü açtı telefonumu. Önce mailime cevap verdiler sonra aradım ve bilgi aldım. Hak sahibi babam hala görevine devam etmekte. Yaşım 23. Gerekli belgeleri toparlayıp Nüfus Müdürlüğüne gidip pasaportu kendim çıkartabiliyorum.
Herkese merhaba. Yeni sistem topladım, kasada tek giriş var kulaklık için. Bende de telefon kulaklığı var Xiaomi'nin. Takıyorum ses alabiliyorum ama mikrofonum çalışmıyor. Bilen biri yardımcı olabilir mi yazarak?
Anakart: ASUS TUF Gaming B550 PLUS Wi-Fi
Almanya'dan Romanya'ya gönderilen kargo için Romanya gümrük vergisi almıyor. Çünkü her iki ülke de Avrupa Birliği ülkesi. Sorum ise Almanya'dan Kosova'ya, Arnavutluk'a veya Makedonya'ya gönderilen bir kargo için gümrük vergisi alınıyor mu? Bu ülkeler Avrupa Birliği ülkesi değil ama adayı. Bilgisi olan biri aydınlatabilir mi?
Stok RX 6700 XT Almak Mantıklı Mı?
Herkese selam. Almanya'dan 700 euro'ya sıfır kutusunda AMD RX 6700 XT alacağım. Aklıma bir soru takıldı. Referans tasarım yani stok RX 6700 XT alınır mı? Bildiğiniz üzere 2 fanlı bunlar. Performans düşüşü veya sıcaklık artışı sorun çıkarır mı?
Alibaba'dan Ekran Kartı Alınır Mı?
Herkese merhaba. Artık öyle bir noktaya geldik ki bu tip soruları normal karşılayın lütfen :)
Ekran kartı stoklarına bakarken böyle bir şey ile karşılaştım. Satıcı "anladığım kadarıyla" güvenilir gibi.
Merak ettiğim şey ise Alibaba'dan ekran kartı alınır mı veya bu satıcıdan ekran kartı alınır mı? Minimum sipariş adedi de 1 diyor. Gümrükte kalır mı veya başka ne gibi sorunlar yaratır bana?
Artık hiçbir yerde ekran kartı kalmayınca mecbur böyle sitelere de bakar olduk. Yapacak bir şey yok maalesef...
Herkese Merhaba.
İşlemci soğutucusu almak istiyorum. Sistemim şu şekilde:
rtx 3070 stock
ryzen 5 5600x
asus tuf gaming b550 plus wifi
viewsonic 2k 144hz 1ms ips
xpg ınvader-bkcww usb 3.0 temperli cam atx mid-tower kasa
xpg pylon 650b-bkceu 650w 80 plus bronze 120mm psu
corsair vengeance (2x8gb) ddr4 3600mhz cl16
Aşağıdakilerden hangisini almalıyım veya başka tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? Max bütçem 300 TL.
Herkese selamlar. Paylaştığım sistemi şimdiden kurmayı düşünüyorum. Ekran kartı için de 2. el uygun fiyatlı bir kart ile idare edeceğim. Toplama işinden hiç anlamıyorum. Yorumları okuyarak yaptım. Sizce neler değişebilir ve ne tavsiye edersiniz? En çok arada kaldıklarım anakart, kasa ve ram.
Anakart Asus B450-F ve B550-F arasında kaldım. Kasa için de hiçbir fikrim yok. RAM için ise 3200 CL16 mı yoksa 3600 CL17 mi önerirsiniz? Beni 4-5 ay götürecek 2. el uygun fiyatlı ekran kartı tavsiyeniz var mı?
Toplamayı Düşündüğüm Sistem:
https://drive.google.com/file/d/1_aIue-Hxuh-GpP84GxJnENdvFbP99g6c/view?usp=sharing
Not: Listede yanında yeşil tik olanları düşünüyorum, diğerleri alternatifler.
Plays.tv Siyah Ekran Sorunu
Uydunet kullananlar yardımm ? Uydunet nasıldır ?
City Car Driving
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.687 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware