Kuveyt Türk'lü olana 350 TL Hediye
Davet kodumla mobilden Kuveyt Türk'lü olduğunuzda ilk 250 TL harcamanıza 250 TL iade alacaksınız. Aynı zamanda bana verilen 250 TL'nin 100 TL'sini de size yollayacağım.
Davet Kodu: HZ202239
NOT: Scam olabilir. 20 reften sonra da başka şartlar koyulduğu söyleniyor. 20 ref olunca çekim yapabilirsem söylerim.
Telegram botunda her biri 1 dakika süren basit cevaplı 10 sorulu testler var. Her soru 0.2 dolar kazandırıyor ve minimum 200 dolar çekebiliyorsunuz. Çekim için 20 referans şartı var. Aşağıdaki linkten referansımla giriş yaparak 20 kişilik davetiye kotamı doldurmama yardımcı olabilirsiniz. Siz de ortalama bir buçuk saatte 200 dolara ulaşıp aşağıya refli linklerinizi bırakın. birbirimizin reflerini dolduralım. Çekim yaparsam kanıtını buraya ekleyeceğim.
REF linki: https://t.me/WealthQuizBot/app?startapp=840982251
Odeabank 1 ay boyunca belirli fonlarda ortalama 10000 TL tutan müşterilerine 1000 TL hediye fon veriyordu ama hala geçerli mi bilmiyorum, yeni kaydolanlara ve mevcut müşterilere dönem dönem hediye fon kampanyaları yapıyor. Ayrıca müşteri olduktan sonra benim kodumu girerseniz, yine kodu girdikten itibaren 30 gün boyunca ortalama 10000 tl yatırım tuttuğunuz takdirde 1500 tl alacağım ve yarısını size vereceğim. DM'den ulaşabilirsiniz. Püf noktası: Fon emirlerinden sonra beklenen günleri hesaba katıp garanti olması için 13 bin civarı bir alım yapmanız tavsiye olunur. Müşteri olduktan sonra uygulamada arkadaşını davet et kısmına girip kodu gir diyerek kodumu girebilirsiniz.
Davet kodum: 9GLMDUKT
Aşağıdaki linkten girip PonchKick görevlerini yerine getirip çekilişe katılabilir ve aynı zamanda puan kasarak airdrop almaya hak kazanabilirsiniz. İlk girenlerden olacaksınız, proje çok yeni ve duyumlarıma göre çok büyük potansiyel vadediyor. Kaçırmayın.
https://gleam.io/n28RL-VLR7A5nvIU
Evet dostlar, OKX TR 23 Mayısa kadar kaydolan ve tek seferde 10000 TL al-sat işlemi yapana 350 TL değerinde BTC veriyor. Ödülü almak için referansla girmeniz gerek. Ben referanssız kaydolduğum için ilk kayıt ödülü alamamıştım.
Nasıl kazanırım: Aşağıdaki referans linkinden kayıt işlemini tamamlıyorsunuz. Ardından kendi banka hesabınızdan 10050-10100 TL arası bir para yatırıyorsunuz. Küsürat koymamızın nedeni al-sat yaparken bir kaç tl ile 10000 TL sınırının altına inmemek. Al-sat işleminin hemen ardından ödüllerimizde görüntülüyoruz ve cüzdana aktarıyoruz. Ardından ister satıp çekiyoruz, istersek yatırım olarak kullanıyoruz.
KAYIT LİNKİ:
OKX TR Kayıt Ödülünü 350 TL Yaptı
Evet dostlar, OKX TR 23 Mayısa kadar kaydolan ve tek seferde 10000 TL al-sat işlemi yapana 350 TL değerinde BTC veriyor. Ödülü almak için referansla girmeniz gerek. Ben referanssız kaydolduğum için ilk kayıt ödülü alamamıştım.
Nasıl kazanırım: Aşağıdaki referans linkinden kayıt işlemini tamamlıyorsunuz. Ardından kendi banka hesabınızdan 10050-10100 TL arası bir para yatırıyorsunuz. Küsürat koymamızın nedeni al-sat yaparken bir kaç tl ile 10000 TL sınırının altına inmemek. Al-sat işleminin hemen ardından ödüllerimizde görüntülüyoruz ve cüzdana aktarıyoruz. Ardından ister satıp çekiyoruz, istersek yatırım olarak kullanıyoruz.
KAYIT LİNKİ:
Kuveyt Türk 200 TL İade
Davet kodumla Kuveyt Türk bankasına gelen müşteriler, ilk 200 TL ve üstü harcamaya 200 TL iade alabilirler.
Davet kodum: ZU843940
Kampanya detayı: Yakınlarını Kuveyt Türk'e Davet Et Toplamda 600 TL Kazan! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası (kuveytturk.com.tr)
Evet arkadaşlar, bir sürü palavra anket uygulamasından sonra gerçekten doğru düzgün çalışan ve ödemeyi alabildiğimiz bir uygulama bulduk. Opensurvey adlı uygulamada ilk profili tamamladığınızda ortalama 70 TL'lik bir SRVEY tokeniniz oluyor. Bu token Bitexen borsasında listeleniyor. Günde 200000 tokeninizi bitexen hesabınıza kolayca aktarabiliyorsunuz. Her gün girdiğinizde ödülleriniz katlanıyor. Her referans için ortalama 7 TL'lik bir ödül alıyorsunuz. Değerlendirmenizi öneririm. Kayıt olurken referans kodumu girerseniz sevinirim. Aşağıda uygulama linkleri de mevcut.
Bitexen Referanslı Link:
https://www.bitexen.com/sign-up?ref=317306170
OpenSurvey Referans Kodu: F1WXI94Q7
Google Play: OpenSurvey - Apps on Google Play
App Store: OpenSurvey on the App Store (apple.com)
OKX Türkiye borsasına referanslı kaydolup (doğrudan kaydolanlar ödül alamıyor) 14 gün içinde 10000 TL'lik işlem yaptığınız takdirde (formalite bir işlem yeterli, ben hemen yapıp çektim) hem siz hem de ben 250 TL değerinde BTC kazanıyoruz. Değerlendirmek için referansım:
Davet linki:
Davet kodu: 99574802
Aynı zamanda siz de kayıttan sonra yakınlarınızı davet ederek 10 kişiye kadar kazanmaya devam edebilirsiniz.
Akbank Referans Ödülü
Dostlar, referansımla Akbank'lı olduğunuz takdirde sayenizde kazandığım ödüllerin yarısını sizinle paylaşıyorum. İşlemi tamamlayıp mesaj atabilirsiniz.
Davet kodum: 1000102275455
Kampanya detayı şöyle: "Davet kodunu tanıdıklarınla paylaşarak, davet kodunla mobilden Akbanklı olan her yakının için 500 TL, Kredi Kartı harcaması yapan her yakının için 1.000 TL, toplam 15.000 TL'ye varan chip-para kazanabilirsin"
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 19.014 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar