DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2021 GİRİŞLİLER
Dostlar, bu yıl DAÜ'yü kazanan varsa öncelikle hoş geldiniz. Harika bir 4 yılın sizi beklediğine emin olabilirsiniz. Okul ile ilgili sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.
DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REHBERİ:
Evet sayın DonanımHaber üyeleri, bugün sizlere okulum olan DAÜ'yü tanıtacağım. Öncelikle okul Kıbrıs'ta bulunuyor bunu söyleyerek başlayayım.
İlk senemi bitirdim, mimarlık bölümündeyim ve aşırı memnun kaldım. Zaten ben liseyi de Kıbrıs'ta okuduğum için zorluk çekmedim alışmakta ama emin olun rahat edersiniz.
Ev kiraları 1+1 aylık 1000 ile 1500 arası değişiyor ama elektrik su pahalı hiçbir şey açık olmasa minimum 150 geliyor. Yiyecek için Lemar diye bir market var 5 alana 1 bedava her üründe o sayede ucuza getirebiliyorsunuz ama Türkiye'ye göre pahalı.
Okul hocalarının çoğu çok iyi toplama hocalar. Bi matematikçi vardı adam 15 yaşında Cambridge'den mezun olmuş.
Yabancı öğrenci çok olduğu için yabancı dil geliştirmeniz çok kolay.
Sosyal çevre aşırı fazla Bedis Beach var bi giriyosun kolunda 2 karıyla çıkıyosun.
Okulun aktiviteleri inanılmaz fazla koronadan önceki sene 1 gecede Duman Hayko Cepkin Evrencan Gündüz Pentagram falan konseri yapmıştı Rock n Emu diye geçiyor bakabilirsiniz.
Okulun kampüsü inanılmaz güzel ve büyük içinde kaykay pistinden tenis kortuna amerikan futbolu sahasına kadar her şey var.
Okulun kendi Beach Club'ı var.
Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
15 Günde TYT Barajı Geçmek
Merhabalar, şuanda mimarlık bölümündeyim 1. sınıfı bitirdim geçen sene sıralamam 145000 civarıydı, müzik hayalim olduğu için müzik okumaya karar verdim ve TYT'de barajı geçmem gerekiyor. Geçen sene sosyal zorlamıştı KKTC çıkışlı öğrenci olduğum için din yerine ek felsefe çözmüştüm. Fen ve Matematikte kesin çıkar dediğiniz konular neler? Yardımlarınızı bekliyorum...
Doğu Akdeniz Üniversitesi 2020 Girişliler
|
Onay Belgelerini yollamazsak Üyelik Başlar Mı?
|
12000TL Laptop Önerisi
|
Antalya VDSL2 İSS Önerisi
|
10000TL Sistem Toplama
|
145k İç Mimarlık Tavsiyesi
|
145k İç Mimarlık Fakültesi Önerileri
|
Sıralama ve tercihlerle ilgili bir sorum var?
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 834
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 19.575 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 243 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware