HP EliteBook 8470p Hdmi Sorunu..
Herkese merhabalar, Win 10 ile çalışan laptopumu aylar önce LG 55 ekran lcd ye hdmi üzerinden sorunsuzca bağlamıştım, yaklaşık 1 ay önce tv ve laptop kapalı ama prize bağlıyken çok yakınımıza yıldırım düştü, ev sigortası attı, daha sonra açtığımda televizyon görüntü vermedi, anakart arızası ile tamire gitti ve bugün geldi, tv de her şey sorunsuz çalışıyor, laptopa bağladığımda ise tv kablo bağlantısını görüyor ama ses ve görüntü vermiyor, laptop ise televizyonu algılamıyor, bu duruma neden ne olabilir? Tv tamire gittikten sonra Windows 1-2 kere güncelleme yaptı sorun bu olabilir mi? Intel ekran sürücüleri güncel, acaba laptopun hdmi çıkışı bozulmuş olabilir mi, öyleyse bunu nasıl anlayabilirim? Tv kabloyu algıladığına göre kablo sağlam diye düşünüyorum..
HP Elitebook 8470p Hdmi Sorunu..
Herkese merhabalar, Win 10 ile çalışan laptopumu aylar önce LG 55 ekran lcd ye hdmi üzerinden sorunsuzca bağlamıştım, yaklaşık 1 ay önce tv ve laptop kapalı ama prize bağlıyken çok yakınımıza yıldırım düştü, ev sigortası attı, daha sonra açtığımda televizyon görüntü vermedi, anakart arızası ile tamire gitti ve bugün geldi, tv de her şey sorunsuz çalışıyor, laptopa bağladığımda ise tv kablo bağlantısını görüyor ama ses ve görüntü vermiyor, laptop ise televizyonu algılamıyor, bu duruma neden ne olabilir? Tv tamire gittikten sonra Windows 1-2 kere güncelleme yaptı sorun bu olabilir mi? Intel ekran sürücüleri güncel, acaba laptopun hdmi çıkışı bozulmuş olabilir mi, öyleyse bunu nasıl anlayabilirim? Tv kabloyu algıladığına göre kablo sağlam diye düşünüyorum..
Win 8 İçin Harika Bir 3D Ekran Koruyucu...
|
Win 8 Uyumlu Fax Programı İsteyenler..
|
Başlangıç Menüsüne Bilgisayarı Kapat Tuşu Ekleme..
|
Boot Menüsüne Safe Mode Ekleme..
|
En Detaylı Win 8 Sürümleri Karşılaştırması..
|
Win 8 Etkinleştirme Sıkıntısı Çekenlere..
|
Windows Defender ile Dosya ve Klasör Tarama..
|
AeroRainbow ile Masaüstünüzü Renklendirin..
|
Meslek: Ekonomist
İlgi Alanları: pc, fotoğraf, müzik, kitap
Sen ne anlattığını sanırsan san anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır.. |
ASRocK 880GM-LE FX, Phenom II X4 B55 3.9ghz, Kingston HyperX Dual DDR3 1800Mhz 4096Mb, AMD Radeon HD4250, Samsung HD103SJ 1 Tb, Samsung SP2504C 250 Gb, Samsung Writemaster DVD RW Lightscribe External, Twinhan Starbox TV Satelitte USB, Dell 2007FPW Ultrasharp 20.1" LCD Widescreen, Canon Pixma MG5350, Win XP Home SP3 32-Bit, Win 10 Pro 64-Bit, Samsung Galaxy Note 5 |
Anlayana sivrisinek saz... |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.522
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 13.741 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar