PC Toplama Tavsiyesi
Merhabalar,
Yeni çıkacak i9 13900k tabanlı bir sistem alacağım. Bundan dolayı tavsiyelerinizi bekliyorum. 4090 için de beklemedeyim. Bu sistem için kredi çektim ve karşılığını verecek bir iş yapıyorum o yüzden israf kardaşım demek yerine en iyisi için yardırın lütfen. Bir kaç bir şey topladım ss bırakıyorum buraya. Şu değişse daha iyi olur diyeceğiniz tüm fikirleri lütfen belirtin. Saygılarımla
Merhaba,
Günümüz ekonomi şartlarına göre çok pahalı evet özür diliyorum bunun için ama buldum işte parayı bir yerden ve devasa bir masaüstü sistemi dizmek istiyorum.
Ekran kartına şuan ihtiyacım yok onu 4000 serisi çıkınca alacağım. Yakın zamanda intel 13. nesil işlemciler çıkıyor 13900k Tabanlı sistem kurmak ne kadar mantıklı?
2K ekranım mouse klavye kulaklık vs herşeyim var. Sadece kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Soğutma çok önemli özellikle onun için güzel bir kasa seçerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
40-50 Bin TL sistem tavsiyesi
Merhabalar,
Ben hep tecrübe sahibi insanların tavsiyelerine danışarak yeni bilgisayar aldım ve yine burdayım. Elimde 2080 ti ekran kartı ve 980 evo 1tb ssd mevcut. Oyun oynuyorum ve aynı zamanda yayıncılıkla uğraşıyorum. Işlemci amd tabanlı olmasi bana daha mantıklı geliyor. Bir de şuan kullandığım anakartta pci experess 4.0 özelliği olmaması sistemimi değiştirmek istemememin ana sebeplerinsen bir tanesi. Ekran Kartı ve ssd hariç sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
30.000 TL PC Toplama
12.000 TL PC TOPLADIM. SATIN ALAYIM MI?
|
9000 - 12000 TL ARASI PC Tavsiyesi
|
3000-4200 TL ARASI LAPTOP ÖNERISI
|
GTA 5 PC ALDIM CD ROM YOK ?????
|
Kasaya Fan Takicam öneri
|
Oyuncu kasasi önerisi.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.242 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware