LAPTOP VİRÜS
Hocam merhaba benim asusx556uf cihazım var dün anlam veremediğim bir şekilde pcyi açtığımda masaüstü sürekli açılıp kapanma yapıyor işlem yapamıyordum güvenli modda bile aynı şeyi yapıyordu format attım yine düzelmedi sistem geri yükleme bile yaptırmadı win 11 yükselttim yine olmadı en son görev yöneticisinde bir takım hizmetleri kapatınca düzeldi ancak yeniden otomatik açıldı sanırım virüs var dedim daha sonra biostan D(hdd) diskini devre dışı bırakıp C ye fotmat attım düzeldi sanırım. D(HDD) diskte virüs var şuan devre dışı olduğu için sorunsuz kullanıyorum ancak devreye soktuğumda C(ssd) ye bulaşacak bunun için nasıl bir önlem alabilirim virüs programı yükleyip devreye soksam kurtarır mı?
Hocam selamünaleyküm benim asus x556u laptop ım var win 10 kullanıyorum bilgisayarımda bir siteye girerken reklam olmasın satış sitesi hepsib..........com sadece bu siteye girerken bağlantı kopuyor baktım modemle alakalı değil telden veya diğer pc den rahatça giriyorum çerez geçmiş uzantı vs temizleme ağ sıfırlama driver kaldırma yükleme hepsini yaptım düzelmiyor tek bildiğim laptopta vpn eklentisi kullanılmış bundan kaynaklı olabilir mi onuda kaldırdım zira ancak sorunu nasıl çözebilirim?
|
PUBG mobile vietnam sunucusu!!!!!1
|
antidepresan Arifay kullanan varmı?
|
ram görmüyor
|
youtube sorunu
sizce bu nedir arkdaşlar
LGg2 batarya çekim gücü
|
asus x556uf kapandı açılmıyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.593 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic